Vaak genoeg online, informatie zoekend en publicerend, om via diverse wegen medesurfers met soortgelijke interesses te boeien. Muziek, IT, websites, genealogie, fotografie, nieuwe vormen van communicatie en interessante sites zijn gemeenplaatsen.

26 november 2006

Paarsgewijs is wel zo gezellig!

Gisteravond was de Capgemini Insurance & Pensions practice te gast in het Arsenaal in Woerden voor een feest met partners. Allround coverband Sez-You speelden en zongen de sterren van de hemel met 'decennia' pop, ofwel een rondreis langs ABBA, Bee Gees, Tina Turner, Michael Jackson, enz. Binnenkort vind je hier de foto's van het optreden. Een zaal ernaast wist een DJ met 60-80's pop de dansvloer vol te krijgen. Enorm gelachen is er met luchtgitaren en als Village People vermomde collega's. Klazien 'completely, but positively shocked' dat ik het ritmisch gevoel kon laten doorwerken in bewegende benen ;-)


Na ongestoord van 1.30u tot tot 8.30u te hebben uitgeslapen, samen naar de dienst in Meppel en vervolgens nog wat mafs: na jaren weer eens als paar hardgelopen. Dat kan alleen als de kinderen uit logeren zijn. Ook wel eens handig.

Labels: , ,

This page is powered by Blogger. Isn't yours? eXTReMe Tracker