Vaak genoeg online, informatie zoekend en publicerend, om via diverse wegen medesurfers met soortgelijke interesses te boeien. Muziek, IT, websites, genealogie, fotografie, nieuwe vormen van communicatie en interessante sites zijn gemeenplaatsen.

19 december 2006

Dag Jochem, welkom Fatima

Hockeyinternationaal en fotomodel Fatima Moreiro de Melo wordt het nieuwe gezicht van de Rabobank. Jochem de Bruin trouwt tot grote vreugde van de Britse Jochem-haters met zijn Inger en verkast naar Zweden. Deze kerstboodschap kun je vanaf maandag a.s. op tv zien.

Dat ABN AMRO de sponsor van het hockeyteam was deert Fatima niet. Volgens de Rabobank was het tijd voor iets anders. Of bevalt de vrouwelijke tegenhangster (Ellen de Man Lapidoth) van Jan Mulder bij concurrent Postbank? Volgens onderzoek vielen vooral vrouwen voor Jochem de Bruin, hebben zij - conform de Fortis commercials - ook de onderhandelingspositie bij een hypotheekaanvraag, of wil Rabobank nu liever mannen ten kantore zien? Of zijn de lezers van FHM en Body+Mind de typische Rabo-klanten? Toch nog eens de krantenbak checken.

Labels: ,

14 november 2006

Betaalmobiel van de Rabobank

Vanaf woensdag lanceert de Rabobank een eigen belbedrijf, Rabo Mobiel, dat mobieltjes wil slijten. Het vernieuwende daarin: vanaf halverwege volgend jaar kunnen klanten het mobieltje gebruiken als alternatief voor chipknip en pinpas om mobiel betalingen te kunnen doen. Wel kunnen de klanten direct hun mobiel gebruiken om te internetbankieren (WAP'en in een nieuw jasje) Nu nog blijft de Rabobank kaartlezer voor authenticatie nodig, volgend jaar wordt deze functie door de telefoon overgenomen. Het apparaatje bevat ook een RFID-chip waarmee op bij een NS kaartautomaat zonder fysiek contact met een pas betaald kan worden.

Klinkt aardig, maar wie wil een moderne variant van de SIM lock op z'n mobiel in de vorm van 'Rabo'?

Labels: , ,

This page is powered by Blogger. Isn't yours? eXTReMe Tracker