Vaak genoeg online, informatie zoekend en publicerend, om via diverse wegen medesurfers met soortgelijke interesses te boeien. Muziek, IT, websites, genealogie, fotografie, nieuwe vormen van communicatie en interessante sites zijn gemeenplaatsen.

22 november 2009

Game Mass: We Pray s(t)imuleert kerkvieringen

Prayer Works Interactive brengt Mass, we pray voor de Nintento Wii uit. Leg je staafmixer, ik bedoel controller, aan de kant, neem dagelijks je kruis op en volg de makers naar de virtuele kerk. Waarom zou je wachten tot zondag? Je hebt de spelcomputer toch elke dag tot je beschikking. Kruisje slaan, wapperen met de handen om wijwater over de kerkgangers te verspreiden, of als beloning 3 kerkbanken vooruit schuiven. Klokkenluiden of met een wierookvat zwaaien, het gaat om de rituelen, mensen!

Ook knielbewegingen worden gedetecteerd, daarvoor is een knielbankje, dus voor naast het bord, tennisracket, pistool en golf stick.

Vanaf 20 november kun je pre-order plaatsen. Rond pasen 2010 kun je je spelletje in huis verwachten, met recht een passiespel. De makers stellen: "We willen met behulp van computergames mensen dichter bij God brengen". Het is niet bekend of de game ook op de Nederlandse markt zal verschijnen, maar dat zou voor een echte gamer niet mogen boeien. We importeren op religieus vlak wel vaker wat uit Amerika?

Labels: , , ,

26 augustus 2009

Wii motion plus met Wii Sports Resort getest

De release van de Nintendo Wii motion plus met de commercials van Tiger Woods en precies mikkende boogschieters, tafeltennissers en basketballers trok ook onze aandacht. Om kort te gaan, we zijn gezwicht voor deze commerciële druk en genieten volop van het in combinatie met het blokje uitgebrachte Wii Sports Resort.

Veel nieuwe spelletjes (zwaardvechten, wakeboarden, frisbee, boogschieten, basketbal, tafeltennis, golfracen, kanovaren, fietsen en vliegen) of verbeteringen (bowlen, golfen). Het is weer vechten om een eigen time slot, niet zelden pas later op de avond. Met Klazien test ik dan onze tafeltennisvaardigheden uit in de elektronische tegenhanger.

Of gooi ik naar hartelust strikes in de 100 pin bowling variant.

Laat de donkere herfstdagen maar komen, we vermaken ons wel!

Labels: , ,

04 april 2009

Wij ook aan de Wii

Natuurlijk is het niet meer hip of vernieuwend om de Nintendo Wii te introduceren, maar goed, na eerlijk sparen door vrouw en kinderen en m'n jongste broer die z'n gaming fase voorbijgegroeid was, staat er sinds zondag een Wii configuratie. Bij ons exemplaar van de best verkochte gaming console ooit zijn we direct voorzien van een aantal spellen:
- Wii Sports
- Mariokart (met stuurwiel)

- Medal of Honor Vanguard
- The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor
- Need for Speed Pro Street

Een uit de Nintendo Gamecube erfenis zijn we ook nog voorzien van:
- Fifa 2007
- Need for Speed Underground
- James Bond Nightfire
- James Bond Everything or Nothing
- SpyHunter

Het via WiFi of bedrade internetaansluiting spelen van spellen tegen anderen via het internet, is een leuke mogelijkheid. Mocht je me de komende tijd wat minder online langs de ene weg zien, ben ik misschien wel aan het gamen, als ik één van de Wii controllers te pakken krijg en speeltijd toegewezen krijg van de kinderen ;)

Sociaal Wii'en? Via internet kun je tegen ons spelen of berichten sturen. Ons Wii nummer is 0549-9268-2088-5472.
Wii'en voor vrouwen? Kijk dan op Youtube voor de Shii!
Reblog this post [with Zemanta]

Labels: , ,

This page is powered by Blogger. Isn't yours? eXTReMe Tracker