Vaak genoeg online, informatie zoekend en publicerend, om via diverse wegen medesurfers met soortgelijke interesses te boeien. Muziek, IT, websites, genealogie, fotografie, nieuwe vormen van communicatie en interessante sites zijn gemeenplaatsen.

28 februari 2007

BluePulse integreert

Heb je nu op je mobiel nog diverse toepassingen staan om te kunnen chatten, foto's bladeren, dan is er nu BluePulse, een web 2.0 oplossing.

Je kunt er een zwik widgets in kwijt, zodat je naast het BluePulse netwerk ook kunt ocmmuniceren met FlickR to Blogger, televisiegidsen en instant messengers als MSN en Yahoo! en email van GMail of een willekeurige POP3 service, etc. etc. Waarom mensen nog een mobiel kopen om te bellen, wordt per dag een groter raadsel.

Labels: ,

27 februari 2007

Myspace onthult weer muzikale geheimen

Enkele weken geleden ontdekte ik Solveig Henderson, die als geboren Noorse en nog niet getrouwd en in de States woonachtig als Solveig Leithaug door het leven ging, met het Oslo Gospel Choir en godfather of gospelrock Larry Norman eind jaren '80/begin jaren '90 op de Nederlandse podia te zien/horen was. Tegenwoordig vanuit Amerika werkzaam als zangeres, natuurlijk ook via Myspace te beluisteren.

De independent band Invisible Fireworks maakt boeiende sferische luisterrock en prachtige foto's.

Ook Katie Marie timmert aan de weg en klimt langs de door lezers bepaalde hitlijst op IndieHeaven omhoog. Luister en stem.

Tenslotte je aandacht voor de heren van The Switch met vrolijke punkrock. ff lekker uitrazen!

Labels: ,

26 februari 2007

Koninginnedag 30 april 2007 kinderfeest Balkbrug

Evenals in 2005 en 2006 ben ik weer nauw betrokken bij de organisatie van het kinderfeest in Balkbrug op Koninginnedag, ditmaal 'gewoon' op 30 april.

Wat biedt Koninginnedag in Balkbrug ditmaal?
Vanaf het Trefpunt aan de Meppelerweg in Balkbrug vertrekken de kinderen met hun ouders tussen 9.30 en 10u. De fietstocht eindigt tegen de middag bij camping ’t Reestdal aan De Haar, net buiten Balkbrug in het Reestdal. Mocht het niet zulk mooi weer zijn, mag de auto mee en wordt dezelfde route gereden. Onderweg puzzelen de deelnemers op foto's van de omgeving en wordt gestopt bij de biologische paddenstoelenkwekerij Haveman Groen en de wijngaard Reestlandhoeve. Lang achter elkaar op de fiets zitten hoeft niet, want er is op een aantal plekken gezorgd voor spelletjes, hapjes en drinken. Op camping ’t Reestdal komen de fietsers weer bij elkaar. Er worden prijzen uitgedeeld voor de winnaar van de fotopuzzel, de leukst verklede kinderen en mooiste fietsen.

De kinderen van de scholen in Balkbrug, Oud-Avereest en Vinkenbuurt krijgen op school een opgaveformulier. Andere belangstellenden kunnen me een mailtje sturen.

Vrijwilligers nodig
Als kernteam van 6 enthousiastelingen zoeken we zo'n 30 vrijwilligers om te helpen bij:
- op weg sturen van de fietsers
- oversteekplaatsen en afslagen
- Haveman Groen om versnaperingen te verstrekken en de logistiek te ondersteunen (stallen fietsen, uit privé terrein houden mensen)
- Reestdalhoeve om versnaperingen te verstrekken en de logistiek te ondersteunen (stallen fietsen, door wijnpad laten gaan groepen)
- Cmping ’t Reestdal om versnaperingen te verstrekken, bij de attracties te helpen en de logistiek te ondersteunen.

Voorbereiding en instructieavond op donderdagavond 26 april om 20u in de Prinses Margrietschool, Kruizingastraat Balkbrug. Stuur een mailtje als je wilt meedoen.

Labels: ,

25 februari 2007

Zonder boek wel de film Narnia

De Amerikaanse rockband WhiteHeart zong in 1992 Read the Book, don't wait for the movie. Hoewel ik jarenlang op Christian Artists Seminars de Narnia Chronicles van C.S. Lewis heb verkocht, had ik de allegorische vertellingen rondom het bijbelse evangelie nooit zelf gelezen. Vorige week via de bibliotheek wel de DVD The Chronicles of Narnia - The Lion, the Witch and the Wardrobe in de Nederlandse editie (De Leeuw, De Heks en De Kleerkast) geleend en gisteravond bekeken.

De Kijkwijzer aanduiding 12 is terecht, ik zou 'm Johan nu niet willen voorschotelen, omdat m'n eigen nachtrust ook wat waard is. Ook de kritiek op de 'zalvende toon' kan ik wel begrijpen. De dialogen klinken vaak erg belegen, zo niet bekakt. Aan de andere kant is het een sprookje en geen verhaaltje voor op het schoolplein. Als christen ben ik verder sterk bevooroordeeld en merk ik (on)bewust Narnia te toetsen aan de Bijbel. Ik ben dus wel benieuwd hoe een ongelovige deze film beleeft en interpreteert.

De visualisatie van de landschappen, het kasteel en sprookjesfiguren als faun 'meneer Tumnus', witte heks Jadis en cast Edmund, Lucy, Peter en Susan zijn sterk, om nog maar niet te spreken van de pratende leeuw Aslan, bevers, vos en wolven. Voor de liefhebbers: momenteel wordt gewerkt aan de verfilming van Prince Caspian, het vierde deel van de Narnia-kronieken. Deze zal begin 2008 in de bioscopen te zien zijn. Aan jou de keuze: eerst het boek of de film.

Labels: ,

24 februari 2007

Ontwikkelingen rond messaging

Messaging News
Voor de (zakelijk) belangstellende is er een heus Messaging News on/offline magazine. Webinars, productbesprekingen en achtergrondartikelen.

Met je mobiel bestanden dirigeren
Een opvallend project is Midmay. De telefoon doet daarbij dienst als afstandsbediening om documenten te traceren, deze aan een e-mail hangen en laten doorsturen naar elk gewenst e-mailadres. Daarvoor is centrale opslag van gegevens nodig. Midmay zorgt voor zoekingangen en routering.

MindAlign
In steeds meer bedrijven zie je zakelijke toepassing van instant messaging, bijvoorbeeld op basis van Microsoft Live Communication Server. Daarbovenop biedt Parlano MindAlign, dat een integratie met nieuwsgroepen en topic-based instant messaging geeft, voor zowel gebruik op pc/laptop als mobiel.

Labels: ,

23 februari 2007

Sociale contacten bij elkaar houden

Soocial.com zegt te kunnen voorzien in een modern probleem: het bij elkaar en synchroon houden van diverse contactlijsten.

Mobile, PDA, laptop, desktop, webmail, allemaal bevatten ze adreslijsten. De startup denkt nog een gat te vinden tussen mijn Microsoft Activesync en Synctoy tools. Verder beschik ik over een LinkedIn toolbar for Outlook en biedt zowel Skype, Yahoo! Messenger als Gmail over de mogelijkheid je Outlook adresboek in te laden en (met name LinkedIn) synchroon te houden.
Soocial heeft momenteel het synchroniseren met mobieltjes onder de knie, maar moet zich nog bekwamen in open API, native plugins for Apple's AddressBook en Microsoft Outlook. Wat mij betreft is Soocial een overbodig ding.

Labels: ,

22 februari 2007

Zelf aan de knoppen

Het dagelijks in de weer zijn met self service concepten voor een verzekeraar schept z'n verplichtingen qua 'web-oriented behaviour'. Kortom, continu aan het kijken bij andere aanbieders van service concepten op het web of andere distributiekanalen. Het maakt je kritisch en nuchter. Die insteek hielp me vorige week door het Congres selfservice 2007 in Utrecht en ondersteunt het schiften van aanbieders.

Van tijd tot tijd ontdek je leuke dingen. Een kleine greep:
- ingevuld vragenformulier op marktplaats.nl wordt voor verzending naar de back-office direct langs de FAQ kennisbank 'powered by' RightNow gehaald. Zo mogelijk wordt de vraag instant beantwoord, zonder tussenkomst van mensen.
- Revation, dat met LinkLive 3.0 naast live chat, email management, instant messaging, IM hunt groups, voice over IP and video nog een heleboel kant-en-klaar aanbiedt.
- Alternative service concepts, dat claims management op andere manieren wil benaderen.

Labels: ,

20 februari 2007

Rijden op lucht kan wel degelijk

Het lukt mij niet, tijdens m'n rondje Nederland moest ik m'n zuinige Prius toch echt bijtanken. Down under wel met de MDI Air Car, gemaakt van een voormalige Formule1 motormaker uit Nice. 4500 kilometer op 1 tank, dankzij luchtaandrijving. De wagen rijdt nog niet hard, maar het principe werkt wel. Een alternatief van Angelo Dipietro is een geheel nieuwe rotary air motor. De zuigers worden door een a-centraal draaiende cilinder bewogen.

Met een motorblok van slechts 13 kilo lach je om de aanslag wegenbelasting. Echter: het kunstje wordt tot nu toe alleen geflikt door de vorkheftuckjes van de overdekte markt in Melbourne.

Labels:

19 februari 2007

Always blame another

Nog maar nauwelijks enkele weken op de markt en initieel voorzien van een trage start qua omzetverwachting, loopt de verkoop van Microsoft Vista blijkbaar zo slecht, dat Steve Ballmer een zwarte piet zoekt. Hij denkt deze gevonden te hebben bij Aziatische piraten en schroeft daarom de beveiliging van Vista flink op. De topman wil het bestaande Genuine Advantage-mechanisme vaker inzetten om de echtheid van een licentie te kunnen garanderen.
Volgens de Business Software Alliance, waarin Microsoft een flink aandeel heeft, stelt, dat 86% van de software in China illegaal is en in India 72%. Helaas voor Ballmer is er rondom het verwijderen of passeren van het Genuine Advantage mechanisme ook veel te vinden op het web.

Labels:

18 februari 2007

Jadyn Maria's levensloop

Enkele jaren geleden had Jadyn Maria (artiestennaam van Jadyn Joy Strand) een gastrol bij de hiphoppers GRITS op de vertolking van U2's With Or Without You (diverse artiesten - In The Name of Love). De official Jadyn Maria Myspace site te zijn. Een playlist met Single, Sexy & Searching en andere 'nasty girls' liedjes.Op Myspace staat ook een ander profiel, dat meer past bij de tijd als bij Sparrow Records onder contract staande christelijke artieste. Ze is haar geloof kwijt, of er is iets anders aan de hand.

Haar booking agent William Morris is bij tot 2005 en de www.jadynmaria.com geeft een 403 hidden foutmelding. Of dat het eindresultaat van een kuur Herbal Essences is, weet ik niet; vreemd blijft de webpresentie wel. Bij ABC is ze dit seizoen een deelneemster aan ONE, een talentenjacht. Stay tuned.

Labels:

17 februari 2007

Lenzengerei bij Squidoo

Op Hyves heb ik als motto "Je blik bepaalt je grenzen. Kom je blikgooien?" Een variant hierop is Squidoo, dat met user generated content pages de focus legt op een bepaald onderwerp. Het eerste item dat m'n aandacht trok was Mind Mapping Resources, dat in een oogopslag een overzicht biedt van pakketten, demonstratiefilmpjes, begrippen, nieuws van aanbieders, etc. Met bijna 81.000 andere onderwerpen is Squidoo inmiddels rijk voorzien van content.

Tag clouds, directories en zoekfuncties maken de gereedschapskist compleet. Natuurlijk is er overlap met Wikipedia, about.com, etc. Als je jezelf wilt opwerpen als lens master, have a go!

Labels: , , ,

16 februari 2007

Web 3.0 geformuleerd

Zijn we met user generated content net gewend aan de titel web 2.0 en enterprise 2.0, duikt inmiddels web 3.0 alweer op. In formuleform 4C + P + VS. Dat vraagt om uitleg.
4C = Content, Commerce, Community en Context
P = Personalization
VS = Vertical Search (binnen een interessegebied of branche)

Nieuw? Ja, en nee zou ik zeggen. Personal of 1:1 marketing is al jaren de belofte van marketeers. Context vraagt om moderatie, mensenwerk, dus waardevol (m.a.w. voorzien van een prijskaartje). Een ander business model dan user generated content, dus een ander verhaal nodig bij je geldschieter, wanneer je met je business plan als web startup meldt.

Labels: ,

15 februari 2007

Aanvullingen voor je PDA of smartphone

Vandaag is Microsoft's ActiveSync 4.5 beschikbaar gekomen. Een aantal bugs is verholpen, synchronisatie via Wifi/WLAN is verbeterd. Echter, de bijzonder vervelende bug om bij Explore phone nog steeds met terugwerkende kracht naar een ActiveSync 3.6.msi op zoek te gaan, is gebleven. Het vervangen of upgraden van versies is nog steeds niet Microsoft's sterkste punt.

Oogstrelend en reuzehandig is Dataviz' Documents to Go, waarmee je op je PDA/smartphone met bijvoorbeld Windows Mobile 5 niet alleen Word, Excel, PowerPoint en Zip bestanden kunt bekijken, maar ook kunt aanmaken en bewerken.

Kijk, dan wordt de mobiel echt een werkstation!

Labels: ,

14 februari 2007

Eindeloos zoeken en vinden

Soms kan het handig zijn een zoektocht op het web niet af te maken, maar later te vervolgen. Een aantal applicaties biedt er interessante mogelijkheden voor.

1. Allth.at
AllThat zoekt voor je in engines, websites en RSS feeds. Zoekopdrachten blijven bewaard. Updates van zoekresultaten worden naar keuze toegestuurd per e-mail, RSS of de website van AllThat.

2. Copernic Agent
Copernic Agent is een desktop applicatie en bewaart zoekopdrachten en -resultaten binnen handbereik. Op elk gewenst moment kan een zoekopdracht ververst worden.

3. Google News alerts
Als je zoekopdracht bestaat uit items die in Google News (zouden kunnen) verschijnen, kun je in Google News een zoekopdracht geven en vervolgens nieuwsmeldingen per e-mail, RSS feed of op de website verversen.

Labels:

13 februari 2007

Listen to the voice of Gartner

De bijna goddelijke status die Gartner onderzoeksrapporten in het bedrijfsleven hebben is boeiend. Ze lijken haast klassieke orakelspreuken als "with a .8 probability technology X will have a $250-800M growth in worldwide expenditure by 2010". Met andere woorden, de ontvanger mag puzzelen op 'wat kan ik hiermee"?'

De moderne mens wil hapklare brokken, en dus kun je kernthema's, zoals CRM outlook for 2007 of ontwikkelingen rondom authenticatie & autorisatie in 10 minuten podcasts beluisteren. Nadrukkelijk geen onderzoeksresultaten, maar interviews met deskundigen en verslaggevers. Erg goed te behappen. Want als podcasts de spreekwoordelijke engelen zijn, kunnen consultants met een knipoog a little lower than the angels (sorry, ik moest vanmiddag prompt aan deze frase uit Over the Rhine's All I Need is Everything) beschouwd worden, bijna gewone mensen ;-)

Labels:

12 februari 2007

Pesten is leuk!

Uit onderzoek in opdracht van Henk-Jan en Klazien van der Klis onder twee jongeren van respectievelijk 7 en 5 jaar blijkt, dat zij pesten - in tegenstelling tot wat je van deze doelgroep zou verwachten - juist erg leuk vinden. Het onderzoek werd uitgevoerd met het kaartspel UNO, een variant op het bekende gezelschapspel. Pesten werd voornamelijk gewaardeerd in de gevallen dat de jongelingen zelf als winnaar mochten uitroepen.

De bevindingen uit het onderzoek kunnen worden bevestigd of weerlegd door lezers van deze blog posting middels het commentaarscript.

Labels: ,

11 februari 2007

Samenwerken werkt

Capgemini voert er al enkele jaren campagne mee (Together: the Collaborative Business Experience). Op het web vind je vele toepassingen van samenwerking, waarvan de online encyclopedie Wikipedia nog wel het meest tot de verbeelding spreekt. Zozeer, dat er door een duo auteurs, Don Tapscott en Anthony D. Williams een heus boek Wikinomics aan gewijd is.

Wikinomics legt uit hoe geld verdiend kan worden in een wereld met gedemocratiseerde mogelijkheden om van (communicatie)techniek gebruik te maken. Mocht je nog plannen hebben voor een web 2.0 enterprise, zet dan het boek Wikinomics als must-have op je Valentijn verlanglijst. Een sneak preview van de intro en het eerste hoofdstuk vind je hier. Als je de smaak te pakken hebt, kun je meeschrijven aan het ongeschreven hoofdstuk, de Wikinomics Playbook.

Labels:

10 februari 2007

Muzikale exploratie van Myspace

Opnieuw een serie interessante nieuwe artiesten en albums vanuit MySpace. Allereerst Turn off the Stars, een nieuwe rockband bij Solid State Records.

Popzanger en multi-instrumentalist Michael Brass presenteert binnenkort een nieuw album. Op Myspace kun je alvast 4 songs beluisteren.
Michael Brass - album release soon!
Dan ambient rock uit christelijke hoek, Edison Glass.

De muziekvideo werd geproduceerd door JT Daly

Ook boeiend is de soul/pop/rock van Drew Tichnell
Link to this page
Tenslotte goed nieuws. Bethany Dillon (nu 18) die in 2004 debuteerde presenteert 3 april de opvolger van Imagination (2005), Waking Up. Sinds 24 januari draait de eerste single op de Amerikaanse christelijke radiostations. Humor heeft de meid gelukkig niet verloren.
Image Hosted by ImageShack.us

Labels: ,

09 februari 2007

De bloggende kerk

Wat onder de vlag van Rafael gemeente Sion in Meppel al jaren gebeurt, een website, bloggende gemeenteleden, een wekelijkse podcast van de preek en veel online foto's en sinds kort de eerste doopplechtigheden op YouTube, is in Amerika nu samengevat in een handboek voor de (beoogd) bloggende kerk.

The Blogging Church is bij elkaar geschreven door vijf populaire bloggers, Microsoft Geek Blogger Robert Scoble, RSS bedenker Dave Winer, Passonate Users blogster Kathy Sierra, marketeer Guy Kawasaki en , and 43 folders voorman Merlin Mann. Verder zijn interviews met bloggende dominees als Mark Driscoll, Craig Groeschel, Tony Morgan, Perry Noble, Greg Surratt en Mark Batterson verwerkt.

"Onze man in Meppel", Bart Groeneveld, bracht een maand geleden zijn blogfrequentie juist omlaag. Boeiende dynamiek!

Labels: ,

08 februari 2007

Onvoldoende sneeuw dus gewoon diplomazwemmen

Na de massahysterie rondom een weeralarm met voorwaarschuwing van vandaag, waarbij vooral buienradars en de media garen spinden, konden we einde van de middag over gebaande wegen naar Staphorst om Henriette te laten afzwemmen voor B.

Ziedaar het resultaat!

Labels:

07 februari 2007

Google versus Copernic Desktop Search

Ik heb jarenlang gebruik gemaakt van Copernic Agent (parallel zoeken vanaf je desktop in diverse zoekmachines, onthouden en actualiseren zoekopdrachten) en Copernic Desktop Search. Met de release van versie 2.0 van Copernic Desktop Search ging de stabiliteit van het programma zo sterk achteruit, dat ik gisteren maar de overstap heb gemaakt naar Google Desktop.

In een handige package deal krijg je er de sidebar bij met de Gadgets die naar keuze bijgevoegd of verwijderd kunnen worden. Zo'n zelfde sidebar is een 'wow feature' van Windows Vista, hoewel onderling inhoudelijk - natuurlijk - niet uitwisselbaar.

Voor de fijnproevers: de volgende gadgets gebruik ik momenteel:
- Biblegateway's Verse of the Day
- Email van Google Desktop (= MS Outlook 2003)
- Nieuws voor Google Desktop (= Google News Nederland)
- Weer voor Google Desktop
- Actueel buienradar beeld over Nederland en Belgie
- Mind Cloud - brainstorm gadget o.b.v. Google Suggest

Labels: , ,

06 februari 2007

Gospelmusicfavorites fade out

Eind jaren '90 ben ik op Geocities begonnen met een website over christelijke muziek, Gospel Music Favorites. Sinds september 2000 onderhoud ik een op MS Access/ASP gebaseerde website op Brinkster.com. Met de mogelijkheid om als particuler eigen domeinnamen te registreren, heb ik gebruikgemaakt van www.gospelmusicfavorites.com. Het onderhouden van de muziekdatabase zelf dient meerdere doelen en kan gelukkig offline gedaan worden. Het front-end werd echter met het dalen van het aantal bezoekers, het stopzetten van een maandelijkse e-mailnieuwsbrief, het haperen van diverse webservices van derden krakkemikkig.

Afgelopen kerstvakantie heb ik daarom een start gemaakt met het opzetten van een nieuw portaal op www.henkjanvanderklis.nl. Het CMS Joomla! bevalt prima, en ook de mogelijkheden van DBQuery Manager om specifieke databases met queries te ontsluiten werkt naar behoren. Al met al heb ik gisteravond een redirect geplaatst op gospelmusicfavorites.com richting het nieuwe portaal. Na 6,5 jaar trouwe dienst is het oude domein daarmee tot sterfhuis verklaard en zal de fade out merkbaar worden bij de zoekmachines en directnic.com, de registrar.

Labels: ,

05 februari 2007

Telecom meets Search

Wat roept de kop Telecombedrijven werken aan zoekmachine voor mobieltje op? Met mobiel internet is er geen behoefte aan. Aan de andere kant brengt het gebruik van zoekmachines (bandbreedte) voor de operators geld in het laatje. Da's precies de reden waarom partijen als Vodafone, France Telecom en Deutsche Telekom hun samenwerkingsverbanden met Google en Yahoo herzien.

Zoeken naar mobiele verbinding kon je gisteren in het noordoosten. Door een softwarefout (jawel...) lag het netwerk er meermalen uit. Vanaf 2010 kun je zoeken naar een vaste aansluiting. KPN Telecom wil zich dan volledig mobiel uit de voeten maken. O nee, toch niet. De betreffende journalist kon geen Duits....KPN zal altijd vast blijven aansluiten.

Labels:

04 februari 2007

Virtual Server - Setup

Nee, vandaag - zeker niet in het weekend - een cursus VMWare, of een uitweiding over de voordelen van virtualisatie van servers, maar een muzikale intake van het nieuwe album van producer DJ RAM van de multi-artist combinatie Virtual Server. Terecht dat de luisteraars van de synthpop formatie met Last.fm een hele rij vergelijkbare artiesten beluisteren.

Op de 13 songs op CD1 hoor je vocalisten van Iris, Psyche, Rename, Wave In Head, Distain, Assemblage 23, Colony 5, Echo Image, P24, and Color Theory. Op CD2 van de limited edition vind je 17 remixes van de winnaars van de remix contest die in 2006 werd gehouden, plus een bonus song met guest vocals by Syrian.

Kijk ook op de Myspace site van DJ RAM.

Labels: ,

03 februari 2007

Woordenboekenstrijd

Het Instituut voor Nederlandse Lexicologie heeft met overheidsgelden het Woordenboek der Nederlandsche Taal online gezet. Na registratie kun je als bezoeker snuffelen in het momenteel 400.000 woorden rijke online boek. Betekenissen, datering, zegswijzen van een groot deel van de Nederlandse woordenschat van de zestiende tot en met de twintigste eeuw vind je er. Het is daarmee tweemaal zo groot als het gratis online woordenboek van Van Dale, dat in de praktijk nogal wat woorden blijkt te missen, zo is mijn ervaring.

Van Dale was deze week rondom geloofsgenoten apart in het nieuws. Werd eerst trots een christelijke - 'dus' gekuiste - variant van het papieren woordenboek aangekondigd (oplage 500 stuks voor Staphorster basisscholen), werd dit later weer teruggetrokken. Van Dale zag de eigen onafhankelijkheid schijnbaar opeens in gevaar. Om met CDA voorman Balkenende en medechristen te spreken: draaikonterij. Hoewel, de vulgaire aanduiding van billenpartij is in deze context 15km verderop ongepast. Prisma en andere woordenboekenuitgevers zagen al eerder in dat censuur van uitgaven door aanhangers van geloof/levensovertuiging/filosofie een kruitvat is.

Labels: ,

02 februari 2007

Met Whisher WiFi uitwisselen

Whisher is een soort WiFi peer-to-peer network. Door als community elkaar toegang te geven tot jouw WLAN zou - bij flink gebruik- een wereldwijde pool ontstaan van gratis WiFi access points. Het is haast te mooi om waar te zijn.

Het is namelijk niet wenselijk jouw 54Mbs verbinding te moeten delen met teveel parasitaire buurtgenoten of voorbijgangers, nog afgezien van de beveiligingsproblemen bij totaal onbeveiligde WiFi netwerkjes. Geen aanbeveling dus, Whisher. Zet dan bijvoorbeeld T-Mobile flat fee mobile internet op je wish list.

Labels:

01 februari 2007

Muzikale vondsten op Myspace

Op Myspace groeit dagelijks mijn muzikale vriendenkring. Onder de nieuwe aanwas zitten vermeldenswaardige artiesten.

Uit Israel de zangeres Shiri Maimon met typische Israpop/Eurovisie songfestival pop/dance sound. Niet voor niets mocht ze meedoen met deze contest. Lean shelo' telchi (Wherever you go) kun je hieronder op video bewonderen.


Ook celtic folk/rock formatie IONA heeft zich op Myspace gemeld.

Tenslotte in de hoek jazz pop zangeres/saxofoniste Mindi Abair een genot voor het oor. Als je van bijvoorbeeld Candy Dulfer houdt, is Mindi een goede aanvulling.

Labels:

This page is powered by Blogger. Isn't yours? eXTReMe Tracker