Vaak genoeg online, informatie zoekend en publicerend, om via diverse wegen medesurfers met soortgelijke interesses te boeien. Muziek, IT, websites, genealogie, fotografie, nieuwe vormen van communicatie en interessante sites zijn gemeenplaatsen.

25 december 2009

Het is een jongen!

Er valt wat te vieren vandaag! Waarom kerst? denk je misschien. Hopelijk heb je tussen het kerstontbijt, brunch, staren naar de lampjes, mierzoete kerstfilms en de groeten van de paus een halfuur de tijd om te kijken naar Het is een jongen!

De kwartels Tommy, Bobby en Queenie maken zich over niets anders druk om dan het vinden van voedsel, totdat ze een engel aan Maria horen vertellen dat ze de moeder van Gods Zoon zal worden. Opeens worden de drie vogels gevangen en in een kooi gestopt. Ze zullen het hoofdmenu van koning Herodes en zijn gasten zijn! In het paleis vangen ze op dat de koning vreselijke plannen heeft met de kinderen van Bethlehem. Kunnen Tommy, Bobby en Queenie er nog iets aan doen?

De animatiefilm is een idee van de in Londen woonachtige schrijver Steve Legg. Toen hij zich realiseerde dat zo veel mensen geen idee hebben wie Jezus Christus is, zocht hij naar een humoristisch middel om de betekenis van Kerstfeest te laten zien. In Engeland is de film inmiddels een seizoenshit geworden.

Labels: ,

This page is powered by Blogger. Isn't yours? eXTReMe Tracker