Vaak genoeg online, informatie zoekend en publicerend, om via diverse wegen medesurfers met soortgelijke interesses te boeien. Muziek, IT, websites, genealogie, fotografie, nieuwe vormen van communicatie en interessante sites zijn gemeenplaatsen.

17 augustus 2009

Vooruitblik Flevo Festival 2009 - 8

In juni en juli heb ik in 7 afleveringen vooruitgeblikt naar de artiesten en bands die 20-23 augustus komen optreden tijdens het Xnoizz Flevo Festival. Er zijn toch nog nieuwe bands toegevoegd die ik je vandaag en de komende twee dagen niet wil onthouden. Geen lange verhalen, maar korte indrukken van wat je van hen kunt verwachten, en of je je rondreis langs de podia aan moet passen.

Tears in a Glorious Sky
Tears in a Glorious Sky is in 2006 begonnen als eindexamenproject van Renske Reitsma en Elvera Goedhart. Maurits Nienhuis is gevraagd voor extra gitaar- en zangpartijen. De makers van de dromerige muziek kun je volgen, beluisteren en contacten via Hyves, Facebook, Last.fm en Myspace.


The Dazzled Prophet
The Dazzled Prophet won de talentenjacht Xnoizz Band Battle 2009. Een plaats op het hoofdpodium op vrijdagavond is hun verdiende 'loon'.

Meer weten? Surf naar hun profiel op Hyves of Myspace.

Superhero
De Britse band Superhero bracht onlangs hun nieuwe CD The Bicycle Thieves (goed voor het juiste begrip van Duitsers en Nederlanders) uit. Meer over deze rockband vind je op Wikipedia, Facebook en Myspace. Donderdagmiddag staan de heren om 15u al op het podium om het publiek op te warmen.

Munich
De Deense band Munich speelt alternatieve rock, met een breed spectrum aan inspiratie: van klassieke rock tot melodische en melancholische post-rock.

De Denen zitten ook op Facebook en Myspace.

Nuclear Playground

Nuclear Playground werd in 2000 opgericht in Ede en gaat zo ongeveer aan het Bussloose strand de gitaar aan de wilgen hangen. Voor één van de allerlaatste keren is het rockkwartet live te zien. Gelukkig is er nog Myspace, waarop je ze ook elektronisch kunt uitzwaaien.

Labels: , ,

This page is powered by Blogger. Isn't yours? eXTReMe Tracker