Vaak genoeg online, informatie zoekend en publicerend, om via diverse wegen medesurfers met soortgelijke interesses te boeien. Muziek, IT, websites, genealogie, fotografie, nieuwe vormen van communicatie en interessante sites zijn gemeenplaatsen.

19 augustus 2009

Vooruitblik Flevo Festival 2009 - 10

Voor de tiende en laatste maal wat korte indrukken van artiesten en bands van die 20-23 augustus komen optreden tijdens het Xnoizz Flevo Festival. In juni-augustus heb ik in 9 afleveringen andere bands aan je voorgesteld. Je kunt online je spoorboekje voor de komende dagen samenstellen.

October Light & Mojo
OC Supertones is dood (RIP sinds 2005), leve OC Supertones. Leadzanger Matt "Mojo" Morginsky kwam Seekers Planet versterken en Seekers Planet werd October Light. Met Mojo Info tezamen werd het October Light & Mojo. Gemene deler: vrolijke ska-muziek met af en toe een oude O.C. Supertones-song.


Handsome Poets
Handsome Poets komen van eigen bodem, Utrecht om precies te zijn. Indie pop-rock vol enthousiasme.

De band is op Myspace en Hyves.

DJ Quillroader
DJ Quillroader, de artiestennaam van Alfred van de Wege en Stefan Pluym die in 2000 hun gemeenschappelijke passie voor electronica omzetten in Quillroader. Een mix van trance, progressive & house in de lijn van Paul van Dyk, Armin van Buuren, Above & Beyond, in mijn straatje dus.
Live zet het duo live drums, gitaar, keyboard en een zanger in. In 2004 begonnen ze hun radioshow Yamix op Yam FM, later het wereldwijd uitgezonden QR-Global. Momenteel mixen ze ook voor ons de show Xnoizz Beats op webradio!

Je vindt de heren ook op Myspace.

Ponoka
De Nederlandse indie band Ponoka bracht dit voorjaar de CD Built to Fly uit. Rick de Gier, Alice ten Brinke, Laurens M Palsgraaf, Lucas Nap, Theo Nap en Jon van Til komen zaterdagmiddag je middag opvrolijken.

Ponoka is ook te vinden op Myspace en Facebook.

Inlaw Sisters
Van eigen bodem ook zijn de Amsterdamse schoonzussen Monique Neuteboom & Anneke van der Poll, Inlaw Sisters die onlangs het americana album Robbing the Devil uitbrachten.

Dominic Balli & Avion Blackman
Uit de Christafari Lion of Zion stal komen reggae bands Dominic Balli & Avion Blackman

Avion Blackman is ook op Yahoo! Music te vinden.

My Silent Wake
My Silent Wake is een Britse melancholic doom/death metal band. Hoewel ze vaak geassocieerd worden met 'christelijke metal' bestaat de band uit leden met verschillende achtergronden en geloof. Lead gitarist en zanger Ian Arkley zit ook in Seventh Angel die ook op Flevo komt optreden.

Dit zwaar metaal vind je ook op Myspace en Wikipedia en zaterdagavond in your face op het podium.

Joel & Luke
De broers Joel en Luke Smallbone waren backing vocalists van Rebecca St. James (die ook op Flevo optreedt) en wonen in Sydney, Australiƫ. Als onderdeel van hun zomertour door Europa komen ze met een eigen band vrijdagmiddag naar Flevo.

Je vindt ze ook op Twitter, Myspace, Facebook en Youtube.


Laatste updates

Seventh Angel heeft afgezegd vanwege familieomstandigheden. Het nachtprogramma van donderdag wordt licht aangepast op last van de rechter.

Labels: , ,

This page is powered by Blogger. Isn't yours? eXTReMe Tracker