Vaak genoeg online, informatie zoekend en publicerend, om via diverse wegen medesurfers met soortgelijke interesses te boeien. Muziek, IT, websites, genealogie, fotografie, nieuwe vormen van communicatie en interessante sites zijn gemeenplaatsen.

20 augustus 2009

FlevoFestival op afstand volgen

Zelf ben ik de komende dagen op en rond recreatieterrein Bussloo tussen Deventer en Apeldoorn voor het Xnoizz Flevo Festival te vinden. Wil je op afstand - omdat je niet kunt, er geen geld voor had, of een een ander excuus hebt - toch wat meekregen, zijn er diverse mogelijkheden.

Live radio-uitzendingen van Xnoizz
Xnoizz webradio zendt live uit vanaf vanochtend tot en met zondagmiddag. Interviews met bands, live optredens van het hoofdpodium en natuurlijk veel impressies van bezoekers.

Woon of rijd je in de Stedendriehoek dan kun je op 105.30 FM de uitzending ook via de ether volgen.

En waar zouden we zijn zonder Twitter backchannel en foto's. Met een aantal andere Flevo enthousiastelingen en twitteraars is afgelopen weekend #flevo09 tot leidende hashtag gemaakt. Heb of maak je foto's op Flevo en zet je ze op Flickr, tag ze dan lastfm:event=939360. Ze verschijnen dan hier, maar ook op Last.fm bij Flevo Festival.


Verslaglegging per dag
De bedoeling is om je na elke dag op de hoogte te brengen met foto's en verslagen via de weblog.

Labels: , ,

This page is powered by Blogger. Isn't yours? eXTReMe Tracker