Vaak genoeg online, informatie zoekend en publicerend, om via diverse wegen medesurfers met soortgelijke interesses te boeien. Muziek, IT, websites, genealogie, fotografie, nieuwe vormen van communicatie en interessante sites zijn gemeenplaatsen.

14 december 2008

3e advent worship shopping

De derde adventszondag, in totaal kijken veel gelovigen 4 zondagen verwachtingsvol uit naar Kerstmis, kan ook maar zo opnieuw een ronde langs de winkelstraat, factory outlet of kerstmarkt betekenen. Ondanks de financiële crisis verwacht de detailhandel hier meer 3% meer omzet dan in december 2007, namelijk €720.000.000.
Wat dat betreft doen we in bestedingsdrang in december niet onder voor de Amerikanen. Tijd om even stil te staan en te kijken.

Kerst kan nog steeds levens veranderen. De initiatiefnemers van adventconspiracy.org willen dan ook graag een verandering, namelijk:
- worship fully
- spend less
- give more
- love all
Concreet meedoen kan via de website, Facebook en Myspace. Wat het inhoudt om weer naar mensen om te zien, terug te geven, lief te hebben en te vergeven laat Michael W. Smith treffend zien in de videoclip van Healing Rain.

Labels: ,

This page is powered by Blogger. Isn't yours? eXTReMe Tracker