Vaak genoeg online, informatie zoekend en publicerend, om via diverse wegen medesurfers met soortgelijke interesses te boeien. Muziek, IT, websites, genealogie, fotografie, nieuwe vormen van communicatie en interessante sites zijn gemeenplaatsen.

22 juli 2008

Online projectmanagement ondersteuning 8

Deze maand opnieuw een aantal online projectmanagement hulpmiddelen.

Projjex
Projjex ondersteunt het beheer van taken, notities, documenten, meetings en tijd in het algemeen. Personalisatie van de werkstroom en interface is mogelijk. Voor gebruikers die niet via het web verbonden kunnen zijn, wordt herinneringen naar mobiele telefoons gestuurd. Voor de rest inmiddels standaardfunctionaliteit van dergelijke pakketten. Gratis uitproberen kan. Tot 5 gebruikers en 250MB opslag is gratis, voor andere eisen gelden diverse abonnementen.

Joint Contact
Joint Contact biedt naast beheer van taken, documenten, afbeelden, contacten, discussies en aankondigingen binnen werkruimten. Het biedt als eerste online PM hulpmiddel integratie met Twitter voor het op de hoogte houden van teamleden.

Online demo is beschikbaar, setup duurt maar enkele minuten. Gratis uitproberen kan en zoals gebruikelijk zijn voor Joint Contact ook diverse betaalde abonnementen verkrijgbaar.

Labels: ,

This page is powered by Blogger. Isn't yours? eXTReMe Tracker