Vaak genoeg online, informatie zoekend en publicerend, om via diverse wegen medesurfers met soortgelijke interesses te boeien. Muziek, IT, websites, genealogie, fotografie, nieuwe vormen van communicatie en interessante sites zijn gemeenplaatsen.

23 juli 2008

Met Morange volledig mobiel bereikbaar

Morange biedt je een gratis Java applicatie voor all-in-one e-mail (POP3/IMAP/webmail), chat en browsing op je mobiel. De beta download is gratis. Vervolgens is het een kwestie van alle accounts opvoeren in je telefoon. Eigenlijk zou ik hiervoor een Digsby oplossing willen zien: accounts online opvoeren en ongeacht de client (web of mobiel) kunnen gebruiken. Dat zou de snelheid van op gang komen ten goede komen. Zelf lukte het me niet de Facebook account werkend te krijgen. MSN, GTalk en Yahoo zijn geen probleem, ICQ ontbreekt verrassend in het rijtje ondersteunde formats.

Daarnaast kun je de weersverwachtingen van een stad naar keuze bekijken, de geïntegreerde browser gebruiken. Sociaal netwerken is mogelijk met eventuele Morange vrienden. Foto's uploaden en van commentaar voorzien.

Op een 320*240 schermpje blijft het in Java midlets nodig scherpe ogen, al dan niet geholpen met een bril of lenzen te hebben. RSS wordt (nog) niet ondersteund.

Labels:

This page is powered by Blogger. Isn't yours? eXTReMe Tracker