Vaak genoeg online, informatie zoekend en publicerend, om via diverse wegen medesurfers met soortgelijke interesses te boeien. Muziek, IT, websites, genealogie, fotografie, nieuwe vormen van communicatie en interessante sites zijn gemeenplaatsen.

25 juli 2008

Gridjit ontwikkelt sociaal portaal

Ik heb een vorige versie van Gridjit gebruikt als soort krantenpagina van de recente Twitter feeds van mijn netwerk aan volgers/volgelingen. Gridjit is inmiddels in alpha tests voor de nieuwe variant, waarbij naast Twitter ook Friendfeed en Google Reader's shared items worden ondersteund.

Daarmee pluist Gridjit dan zelf weer de Twitter, Flickr, Del.icio.us, Jaiku en weblog updates uit en presenteert ze apart. Gridjit maakt zich daarmee afhankelijk van de services waarop je je in Friendfeed hebt geabonneerd. Omdat je in FriendFeed ook de Google Reader shared items als service / feed hebt opgenomen, ontstaan op dat punt duplicaten.

Echt warm word ik van deze uitbreiding nog niet. Immers, als je alleen wilt aggregeren, zijn er veel rijkere oplossingen zoals Plaxo of Friendfeed zelf beschikbaar en voegt Gridjit alleen een krantenstijl toe. Tja, dan zou je je ook kunnen opwerpen als theme developer voor andere service providers.

Labels: ,

This page is powered by Blogger. Isn't yours? eXTReMe Tracker