Vaak genoeg online, informatie zoekend en publicerend, om via diverse wegen medesurfers met soortgelijke interesses te boeien. Muziek, IT, websites, genealogie, fotografie, nieuwe vormen van communicatie en interessante sites zijn gemeenplaatsen.

01 mei 2008

10 years after

Op 1 mei 2008 vierden Klazien en ik alweer 10 jaar getrouwd te zijn. Vorige week gingen mijn gedachten uit naar alles wat sinds 1 mei 1998 niet heeft standgehouden.

Het kerkgebouw waarin we getrouwd zijn
Gelukkig hebben we de foto's nog, want de sloop van zaal Sion aan het Zuideinde in Meppel is in 2007 doorgezet.


De gemeente waarin we getrouwd zijn
De Pinkster- later Rafaƫlgemeente Sion in Meppel is niet ongeschonden gebleven, en is in 2007 uit elkaar gescheurd. Voordat dat plaatsvond hebben we een nieuw kerkelijk thuis mogen vinden.

Het gemeentehuis waarin we getrouwd zijn
De gemeente Avereest bestaat niet meer sinds 2000. Balkbrug en Dedemsvaart maken nu onderdeel uit van de gemeente Hardenberg. Het voormalige gemeentehuis in Dedemsvaart is niet meer als zodanig in gebruik. Wil je nu in Dedemsvaart trouwen, kan dat in de Turfschuur.

De zaal waar we 's avonds feest hebben gevoerd
Zalencentrum Mansier met vestigingen in Oudleusen en Witharen was eind jaren '90 een prima draaiend familiebedrijf. In Witharen, waar we in 1998 's avonds feest hebben gevierd, staat nu enkele weken de sloopcontainer geparkeerd.

De winkels van onze huwelijksfotograaf

Combi Bennink had eind jaren '90 vestigingen in Nieuwleusen en Dedemsvaart. Deze zijn inmiddels in andere handen. Erik Bennink opereert tegenwoordig vanuit Oud-Avereest, en maakt nog steeds schitterende reportages.

De band met vele toenmalige collega's
Groene Land Verzekeringen ligt voor ons beiden inmiddels achter ons. Afgezien van de trouwe kern vriendinnen (Truttenclub) zijn veel collega's uit het oog, uit het hart.

De liefde duurt het langst, zo leert dat prachtige hoofdstuk 13 van de eerste brief van Paulus aan de gemeente in Corinthe.

Labels: , , ,

1 Comments:

At 3 mei 2008 8:55, Anonymous Jolie said...

Gefeliciteerd met jullie huwelijksdag! Inderdaad, beter het gebouw dan je huwelijk :-)

 

Een reactie plaatsen

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours? eXTReMe Tracker