Vaak genoeg online, informatie zoekend en publicerend, om via diverse wegen medesurfers met soortgelijke interesses te boeien. Muziek, IT, websites, genealogie, fotografie, nieuwe vormen van communicatie en interessante sites zijn gemeenplaatsen.

26 april 2008

Getting Things Done hulpmiddelen

Waar ik zelf al tijden de combinatie MS Outlook + de gratis extensie Jello.Dashboard gebruik als hulmiddel Getting Things Done toe te passen, zijn er ook alternatieven. Mindjet's Gaelen O'Connell vroeg er laatst eens naar op LinkedIN. Natuurlijk is Mindjet als maker van MindManager geïnteresseerd in het gebruik van de eigen software, dat overigens dankzij de export mogelijheden naar MS Outlook ook prima dienst kan doen als GTD hulpmiddel.

NetCentrics Outlook plugin

De 'standaard', lees door David Allen zelf gepromote, NetCentrics Outlook plugin is er voor de Engelstalige versies van Outlook XP en hoger, draaiend onder Windows 2000 of hoger. Dit is een commercieel product, dus tegen betaling.

Thinking Rock
Thinking Rock is een platform onafhankelijke, open source JAVA toepassing voor GTD. Er zijn demo's beschikbaar om eens kennis te maken.

MyLife Organized
Ook een aparte toepassing is MyLife Organized, dat in een gratis light versie en een shareware (try-before-you-buy) versie verkrijgbaar is.

MyLife Organized is er voor Windows en Pocket PC en synchroniseert met Outlook en MindManager.

GTDInbox for Gmail
En voor de mensen die met Firefox en Gmail hun Inbox management willen doen in de stijl van Getting Things Done is er de populaire gratis Firefox extensie GTDInbox

GTDINbox maakt gebruik van tags in Gmail en is bedoeld voor To Do List, Manage Projects, Team Working en Customer Support. Installeren kan vanaf de Add-ons sectie van Firefox.

Labels:

This page is powered by Blogger. Isn't yours? eXTReMe Tracker