Vaak genoeg online, informatie zoekend en publicerend, om via diverse wegen medesurfers met soortgelijke interesses te boeien. Muziek, IT, websites, genealogie, fotografie, nieuwe vormen van communicatie en interessante sites zijn gemeenplaatsen.

21 maart 2008

In maart naar de Rivièra

De laatste maal, dat ik nog met vader, Staphorster Stipwerk, prijzenbord en andere verkoopspullen op camping Rivièra in Biddinghuizen, Flevoland op een braderie ben geweest, is minstens 23 jaar terug. Vandaag in een hele andere context, de camping zelf heeft zelf ook een behoorlijke gedaantewisseling doorgemaakt. Rivièra biedt bijvoorbeeld nu het hele jaar door Rivièra Snow Village, een sneeuwhal, waar je op grote banden van een sneeuwhelling kunt glijden, vergelijkbaar met de voorziening in de Winterefteling.

Verder is er Kidz Village een met Ballorig vergelijkbare klim- en klauterhal. Tenslotte een prima overdekt zwembad. Het geheel is te bezoeken als Total Fun Pakket, met een gratis lidmaatschap op Praatjesmakers.com zelfs met EUR 3 korting.

Van 10.30-15.30u hebben we ons uitstekend vermaakt. Uiteraard was de camera er ook bij. 22 foto's van sneeuw, water en speeltuin op Flickr.

Labels: ,

This page is powered by Blogger. Isn't yours? eXTReMe Tracker