Vaak genoeg online, informatie zoekend en publicerend, om via diverse wegen medesurfers met soortgelijke interesses te boeien. Muziek, IT, websites, genealogie, fotografie, nieuwe vormen van communicatie en interessante sites zijn gemeenplaatsen.

18 januari 2008

Sixpence None The Richer maakt doorstart

Na het uitbrengen van Divine Discontent besloot Sixpence None The Richer, het bekendst van de hitsingle Kiss Me (1999) rond Leigh Nash en Matt Slocum er na 13 jaren ups en downs in 2004 een punt achter te zetten.

Leigh Nash koos voor moederschap en een soloalbum (Blue On Blue, 2006) en een kerst-EP (Wishing For This, 2006). Matt Slocum trouwde in mei 2007 en vertrok voor 6 maanden naar Italië. Na het overlijden van Leigh's vader in november 2007 troffen Leigh en Matt elkaar om bij te praten. 17 januari meldde Leigh op haar weblog op Myspace...

het resultaat: een doorstart van Sixpence None The Richer! De twee bereiden een EP en concerten vanaf april voor. Er komt een vernieuwde eigen Myspace met tourinfo en natuurlijk de verkoop van de nieuwe songs.

Labels:

This page is powered by Blogger. Isn't yours? eXTReMe Tracker