Vaak genoeg online, informatie zoekend en publicerend, om via diverse wegen medesurfers met soortgelijke interesses te boeien. Muziek, IT, websites, genealogie, fotografie, nieuwe vormen van communicatie en interessante sites zijn gemeenplaatsen.

27 oktober 2007

Zin!Posium op 1 november 2007

Een jaar na het verschijnen van Zin! Leidinggeven aan jezelf en andere (zie weblog uit januari 2007 over dit beeldende boek vol levenswijsheden) is er de 2e druk en een nieuw boek bijna klaar. Ter gelegenheid daarvan organiseert auteur André Meiresonne 1 november a.s. een Zin!Posium in Seats2Meet in het (Moreelse Park, Hoog Catherijne Utrecht) met een bijzonder concept. Tegen EUR 30 krijg je van 14-20u een middag en avond proeven en proberen rond het thema Zin! in Vrijheid? De vrijheid om te improviseren en experimenteren. Presentaties, Workshops, Coaching Carrousel, Tapasbuffet.

Hoe vrij is jouw leven?
Welke vrijheid neem je?
Welke vrijheid laat je?
Is vrijheid ook blijheid?
Is vrijheid vrijblijvendheid?
En: wat is de prijs van vrijheid?

Op het programma staan onder meer De vrijheid van Web 2.0: verbinden met gelijkgestemden, het verband tussen corporate en personal branding Door Ronald van den Hoff, ondernemer, non-politicus, bloggger, trendslator. Verder: Tussen droom en daad staan wetten in de weg ... Maar praktische bezwaren zijn er om weg te nemen! Door Francine ten Hoedt, conflictmanager, coach en creator van... ff googlen. Maar ook: De Magische Verbinding tussen jou en je PIT Door Suzanne Unck, coach/counsellor, auteur van Vrouw met PIT - Passie, Intuïtie, Talent en een Spoedcursus Passie Door Nelleke Griffioen, passiecoach en -catalysator.

En dan te bedenken, dat ik 1 november een andere "katalyst" bijeenkomst heb :-( Heb je zin & gelegenheid, aarzel niet!

Labels:

This page is powered by Blogger. Isn't yours? eXTReMe Tracker