Vaak genoeg online, informatie zoekend en publicerend, om via diverse wegen medesurfers met soortgelijke interesses te boeien. Muziek, IT, websites, genealogie, fotografie, nieuwe vormen van communicatie en interessante sites zijn gemeenplaatsen.

20 oktober 2007

Opgefrist in Duinrell

Ons voormalig buurmeisje had via de Postcodeloterij 4 gratis kaarten voor attractiepark Duinrell in Wassenaar gekregen en doorgegeven. Vanwege de onverwachte sluiting van het Tiki Bad eerder deze week, was het kassapersoneel nog klantvriendelijker. Na slechts de parkeermunt (EUR 5) betaald te hebben, stonden we met z'n vijfen oog in oog met Rik de Kikker en de diverse attracties. Zo'n 5 jaar geleden waren we er ook, toen met een arrangement van Capgemini's personeelsvereniging. We hebben nu duidelijk oudere kinderen en heel veel meer van het park gezien dan toen. Toppers volgens de kinderen: trampolines,

de glijbaan met matten en de Splash wildwaterbaan. Van mijzelf mag er de roetsjbaan (zie foto) en

rodelbaan bij. Hieronder Klazien in actie.

Tot vlak voor sluitingstijd hebben we ons uitstekend vermaakt. De keuze voor een etentje viel ditmaal op Wegresto De Lichtmis. Dichtbij huis, verrassend sympathiek en veelzijdige kaart.

Fotoverslag op Flickr

Labels:

This page is powered by Blogger. Isn't yours? eXTReMe Tracker