Vaak genoeg online, informatie zoekend en publicerend, om via diverse wegen medesurfers met soortgelijke interesses te boeien. Muziek, IT, websites, genealogie, fotografie, nieuwe vormen van communicatie en interessante sites zijn gemeenplaatsen.

24 oktober 2007

Myspace groeit en bloeit

Deal met Sony BMG
MySpace heeft een deal gesloten met Sony BMG voor de doorgifte van muziek en video via artiestenpagina's in ruil voor een deel van de advertentieopbrengsten. Leuk voor Sony BMG in de zoektocht naar alternatieve inkomstenbronnen bij dalende omzetcijfers uit reguliere (wat is nog regulier aan een zilverkleurig schijfje, trouwens?) en prettig voor Myspace om zich rondom muziek te blijven profileren ten opzichte van andere sociale netwerken.

Skypen met je Myspace vrienden
Skype gaat zijn voip-software koppelen aan MySpaceIM, de instant messaging functie van Myspace. Gebruikers van MySpaceIM en Skype-abonnees kunnen dan met elkaar skypen. Ontnuchterend voor partijen is wel, dat van de 330 miljoen Skype gebruikers blijkbaar maar zo'n 6% ook een Myspace profiel heeft. Er is dus nog ruimte voor groei.

Meer openheid
Myspace gaat ook externe softwareontwikkelaars de gelegenheid geven widgets en andere toepassingen te koppelen c.q. te maken voor Myspace, om het oprukkend widgets geweld van Facebook te stoppen.

I Want MyspaceTV
Nieuw is ook myspacetv.com, Myspace's variant op YouTube, Google Video en dergelijke. Categorieën, mogelijkheid om zelf video's te uploaden, het is er allemaal.
dating
JustSayHi - Dating
----------------
In de mediaspeler: Captain Jack - Samba Brazil
via FoxyTunes

Labels: ,

This page is powered by Blogger. Isn't yours? eXTReMe Tracker