Vaak genoeg online, informatie zoekend en publicerend, om via diverse wegen medesurfers met soortgelijke interesses te boeien. Muziek, IT, websites, genealogie, fotografie, nieuwe vormen van communicatie en interessante sites zijn gemeenplaatsen.

10 oktober 2007

MoFuse verbetert mobiele toegankelijkheid

MoFuse (Mobile Fusion) is een invitation-only beta service, dat eenvoudig een mobile version maakt van je website. Momenteel richt MoFuse zich op weblogs (RSS feeds) met een paar extra pagina's die additioneel te vullen zijn. De dienst lijkt op Winksite, maar ontbeert community kenmerken. Nu had ik die naast de vele sociale netwerken ook niet nodig. De functionaliteit kenmerkt zich als Feedburner for mobile.

Mensen die vanaf hun mobieltje www.henkjanvanderklis.nl bezoeken (een portal, gebaseerd op Joomla! CMS vol content, widgets, etc.) worden nu keurig doorgeleid naar http://m.mofuse.com/hjvanderklis en krijgen dan de bekende kale interface, dat snel laadt:

Ik heb in de mobiele versie naast een kort profiel de feeds van de weblog, nieuwe publicaties op het portal, recente toevoegingen aan del.icio.us en de gebeurtenissen van vandaag in de stamboom Van der Klis toegevoegd.
Het resultaat volgens de ready.mobi rapporteur: 5/5. Prachtscore! Wil je ook een mobiele versie van je weblog maken, stuur me een reactie voor een invitation.

Labels:

1 Comments:

At 10 oktober 2007 19:16, Blogger Barts Weblog said...

Hoi Henk-Jan,

Opnieuw een tip van waarde. Deze ga ik ook toepassen.

Groet,

Bart

 

Een reactie plaatsen

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours? eXTReMe Tracker