Vaak genoeg online, informatie zoekend en publicerend, om via diverse wegen medesurfers met soortgelijke interesses te boeien. Muziek, IT, websites, genealogie, fotografie, nieuwe vormen van communicatie en interessante sites zijn gemeenplaatsen.

02 oktober 2007

Friendfeed verenigt sociale netwerken

Nieuwe loot aan het social networking firmament is Friendfeed.

Op invitation-only basis kun je een account aanvragen, wat je direct bevriend maakt met Bret Taylor een voormalig Google medewerker en nu de man achter deze start-up, de Friendfeed compaan van Myspace's Tom en Raymond van Hyves. Van de Amazon.com wishlist, Last.fm en Pownce account tot en met de microblogs op Twitter, alle bewegingen in je sociale netwerken worden in een luxe al dan niet publieke feed-pagina gezet.
Via een profielpagina
is een en ander te volgen. Helaas werkte bij mij het opvoeren van het Flick account niet goed, maar de 12 andere services, waarbij ik accounts heb lopen, ontsluiten mijn toevoegingen nu.

Grappig is de optie van een 'imaginary friend', waarbij notificaties van een bepaald Flickr account kan worden gevolgd.

Rechtstreeks abonneren op mijn Friendfeed RSS feed houdt je helemaal bij.

Labels: ,

1 Comments:

At 5 oktober 2007 20:23, Blogger Henk-Jan van der Klis said...

Vandaag, vrijdag 5 oktober, is de functie om het flickr account op te voeren gewijzigd. Nu kan ook een e-mailadres opgegeven worden. En prompt is het Flick-account opgevoerd als bron. Nieuw geplaatste foto's zullen dus ook op Friendfeed getoond worden.

 

Een reactie plaatsen

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours? eXTReMe Tracker