Vaak genoeg online, informatie zoekend en publicerend, om via diverse wegen medesurfers met soortgelijke interesses te boeien. Muziek, IT, websites, genealogie, fotografie, nieuwe vormen van communicatie en interessante sites zijn gemeenplaatsen.

26 oktober 2007

Advanced Engagement Management 2 - vrijdag

Voor de trivia quiz van gisteravond leverden we twee teams. En hoewel honesty een van de zeven kernwaarden is van Capgemini, toonden de diverse teams, dus ook wij, hun talenten in het bespioneren van de anderen, het gebruik van wifi op de smartphones en de dichtbij opgestelde pc's voor de "die zoeken we even op" vragen. Waar ik zelf de Joker op muziek had gezet en samen met de Britse, Noorse en Nederlandse collega daar flink op scoorde, werd even later Nico's google search op Stella (Welk jaartal staat op een flesje Stella Artois) betrapt. Het kostte ons een diskwalificatie, anders hadden we uiteindelijk de 2e prijs gewonnen. Na diskwalificatie van diverse andere teams, trof het andere EM team geluk en sleepten ze Inspi(red) shirts van GAP in de wacht.

(groepsfoto donderdagmiddag: vlnr Michaela, Tom, Edgar, Phil, Wenche, Kris, Nicolay, Nicolas, Torleif, Hans, Henk-Jan en Eric)

Vrijdagmorgen (de 1.3l bier en 0.5l wijn keurig 's nachts weggespoeld in de wc) weer fris op. Om de andere cursussen te verrassen hadden we diverse lichaamsbewegingoefeningen buiten georganiseerd. Het blindemannetje, virtueel zaklopen, hinkelen en schaatsen, en helemaal de aerobics met Michaela in 80's outfit als instructrice trok veel bekijks.

Na nog enkele waardevolle lessen over het verschil tussen een middelmatige onderhandelaar en een succesvolle, de Benefits & Concerns, een online enquete, was het tijd voor afscheid en de trip huiswaarts. In België twee interessante radiostations als begeleiding: Mango (90's station) en Topradio (dance). Tot aan de Nederlandse grens geen problemen. Vervolgens voor Breda bijna een uur kwijtgeraakt en tot Utrecht nog eens een half uur. Uiteindelijk in een kleine 7 uur over. Tijd voor vrouw & kinderen.

Labels: , ,

This page is powered by Blogger. Isn't yours? eXTReMe Tracker