Vaak genoeg online, informatie zoekend en publicerend, om via diverse wegen medesurfers met soortgelijke interesses te boeien. Muziek, IT, websites, genealogie, fotografie, nieuwe vormen van communicatie en interessante sites zijn gemeenplaatsen.

12 mei 2007

De mooiste van Nederland

Vandaag heb ik de Mooiste wandeltocht van Nederland gelopen met vertrek en finish in Kuinre, op de grens van Overijssel en de Noordoostpolder. De 40km (langste wandeling ooit gedaan) is gelukt, hoewel de laatste 15km met tegenwind en zich ontwikkelende blaren zwaar was. Het gemiddelde tempo van de uren ervoor werd gedrukt, wat een totale loopduur inclusief diverse korte stops van 8 uur opleverde. De 1GB aan MP3's hielpen behoorlijk.
overzichtskaart wandeltocht Kuinre

De verzorging onderweg was erg goed, met diverse malen druivesuiker van de Rabobank, Groene Land Achmea, Staasbosbeheer, water inclusief bidon (dank aan sponsor Vitens, www.verswater.nl)
Ja, we liepen dus ook door Nederland.
De KRO ondersteunde via de KRO wandeldag onder meer een knipperend rood hartje voor elke loper om aan te geven in te zijn voor een praatje, en een heuse 9km lange meet & greet dating wandeling door het Kuinderbos.
Het gastvrij onthaal in Kuinre met tulpen, muziek en buiten zittende en applaudiserende dorpelingen geeft een met de Nijmeegse Vierdaagse vergelijkbare sfeer.
Hulde aan de Kuinderse Activiteiten Stichting voor deze wandeltocht. Al een agenda voor 2008? Blok dan zaterdag 17 mei 2008 voor de derde editie. Dat ik nu ondanks een warm bad, vaseline, gewrichtspijn verzachtende middelen en een bord macaroni alsnog verstijfd zit te bloggen, is vooral mijn probleem ;)

Labels:

1 Comments:

At 16 mei 2007 22:42, Anonymous Eise said...

Henk-Jan,

Ik heb veel wandelaars gezien, jou helaas niet. Wel knap dat je hem met weinig training en de nodige pijntjes hebt uitgelopen!

 

Een reactie plaatsen

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours? eXTReMe Tracker