Vaak genoeg online, informatie zoekend en publicerend, om via diverse wegen medesurfers met soortgelijke interesses te boeien. Muziek, IT, websites, genealogie, fotografie, nieuwe vormen van communicatie en interessante sites zijn gemeenplaatsen.

17 januari 2007

Wie miste Stacie Orrico?

Stacie Orrico scoorde in 2003 vette hits met Stuck en More to Life, maar leek daarna verdwenen. Ze koos ervoor om terug te keren naar haar ouderlijk huis, in alle rust de late tienerjaren te verruilen voor volwassenheid, en dat lijkt me wijs. Sinds augustus 2006 worden er diverse datums afgegeven voor het nieuwe album Beautiful Awakening. Waar het album allang in Europa, Japan (goud!) en Mexico uit is, zou de US release deze week zijn. Deze is opnieuw uitgesteld. De eerste single - toepasselijk? - is I'm Not Missing You. De videoclip mag er zijn, en de R&B/soul schept verwachtingen voor de rest van de CD.

Meer over Stacie Orrico vind je op Wikipedia, AOL Music, MySpace, Tagworld, Yahoo! Music en Pure Volume. Welke artiest klaagt nog dat z'n muziek alleen via 'echte' winkels verkocht kan worden?

Labels: , ,

This page is powered by Blogger. Isn't yours? eXTReMe Tracker