Vaak genoeg online, informatie zoekend en publicerend, om via diverse wegen medesurfers met soortgelijke interesses te boeien. Muziek, IT, websites, genealogie, fotografie, nieuwe vormen van communicatie en interessante sites zijn gemeenplaatsen.

19 januari 2007

Twee woorden zoekers

Het tijdperk, dat internetters aan 1 woord genoeg dachten te hebben bij het bevragen van hun zoekmachine is voorbij. Volgens de statistieken doen we het nu liever met woordparen.

Uit de eigen referrer lijst blijken zelfs nog intelligentere bezoekers. Populair zijn de laatste weken: michelle tumes, imindmap, Ellen de Man Lapidoth, jochem de bruin inger, Speelrestaurant Blauwbaard Leerdam, export freemind to mindmanager en club recess muziek.

Bijzonder verder:
- cirkeldiagram boodschappen van winkels
- friese mannen aantrekkelijkst
- welke cupmaat heeft sasha de boer

Goed nieuws tenslotte. Binnenkort wordt www.wikiseek.com gelanceerd, een speciale zoekmachine voor Wikipedia en de in de content genoemde websites. Net als bij Google zijn de eerste resultaten van Wikipedia, gevolgd door andere relevante links. Naast de website kun je ook een plugin voor Firefox, IE7 en Opera downloaden en installeren.

Labels: ,

This page is powered by Blogger. Isn't yours? eXTReMe Tracker