Vaak genoeg online, informatie zoekend en publicerend, om via diverse wegen medesurfers met soortgelijke interesses te boeien. Muziek, IT, websites, genealogie, fotografie, nieuwe vormen van communicatie en interessante sites zijn gemeenplaatsen.

18 januari 2007

Stormervaringsdeskundige

Ondanks weeralarm moest ik vanmorgen met een collega naar Den Haag. Dat ik op de heenweg in Zwolle Jan Geerdink trof op het perron, was leuk en verrassend. Hij moest ook naar Utrecht. De via de NS business card gereserveerde taxi meldde zich niet op Den Haag CS, en het waaide te hard om te gaan lopen. Uiteindelijk met een andere taxi, tegen regulier tarief (EUR 14,10 voor de 2,3km naar de ANWB. De terugreis duurde lang, erg lang!
Een half uur stilgestaan bij Woerden, vervolgens in Utrecht naar de Jaarbeurs voor de Webwinkel Vakdagen. De comemntaren van bijvoorbeeld Winkelzaken en Molblog gisteren werden bewaarheid. Veel bezoekers, weinig vernieuwends, magere presentaties. Na een uur had ik het er weer gezien en mocht ik 2,5u Utrecht CS verkennen. Maarten 't Harts Psalmenoproer schoot lekker op.

Via een stoptrein naar Amersfoort en een trein richting Apeldoorn die me na een tussenstop van 1,5u bij Stroe uiteindelijk in Apeldoorn bracht, waarna het treinverkeer radicaal werd stilgelegd. Klazien was inmiddels mobiel opgetrommeld, had haar auto in de Zwolse parkeergarage verruild voor de mijne en me komen oppikken. Uiteindelijk om 21u thuis, schadevrij en een stormervaring rijker.

Mocht je vanavond of over 9 maanden toch een kind krijgen (we kregen immers het advies van de metereologen om lekker onder de wol te kruipen), kun je bij een meisje best de naam Cyril gebruiken.

Labels: ,

1 Comments:

At 21 januari 2007 18:44, Anonymous Jan G said...

Henk-Jan je zat niet alleen op de heen reis bij mij in de trein maar ook op de weg naar huis zaten we, zonder het van elkaar te weten in dezelfde trein. Ik zat met 3 andere collega's in de 1ste klas. Wij zijn vanaf uiteindelijk vanuit Apeldoorn met een streekbus naar Zwolle gekomen. Ik was 21:30 uur thuis. Mooi perron in Stroe of niet?
groeten Jan Geerdink

 

Een reactie plaatsen

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours? eXTReMe Tracker