Vaak genoeg online, informatie zoekend en publicerend, om via diverse wegen medesurfers met soortgelijke interesses te boeien. Muziek, IT, websites, genealogie, fotografie, nieuwe vormen van communicatie en interessante sites zijn gemeenplaatsen.

16 januari 2007

ShoutLife frisse kijk op social weblogging

Het decembernummer 2006 van CCM Magazine een redactioneel commentaar wijdde aan Myspace.com onder het kopje Whose Space? Wat heb je aan R/PG-13 rated profielen (eufemisme voor pornoactrices) als 'vrienden' als je jezelf christelijk artiest noemt? Wie verdient er geld aan je? Hoe houd je je commentaren verschoond van vunzigheid, ongewenste commercie, etc.

CCM biedt zelf MyCCM als alternatief voor MySpace, maar het succes is snel gekopieerd naar andere nieuwkomers, zoals ShoutLife.
ShoutLife.com - a fresh approach to online blogging
Hoewel opgezet voor/door christenen, is er geen selectie aan de web-poort en kun je dus afvragen in hoeverre het een handvol moderators lukt om de groeiende gemeenschap (ik ben zaterdag begonnen met een eigen profiel en heb nu alweer 30 vrienden) schoonhouden. Hoe dan ook, je treft er weer nieuwe artiesten en belangstellenden, dus het sociale aspect is er zeker, en in zo'n nieuwe omgeving ook zeer interactief.

Labels: ,

This page is powered by Blogger. Isn't yours? eXTReMe Tracker