Vaak genoeg online, informatie zoekend en publicerend, om via diverse wegen medesurfers met soortgelijke interesses te boeien. Muziek, IT, websites, genealogie, fotografie, nieuwe vormen van communicatie en interessante sites zijn gemeenplaatsen.

13 januari 2007

Grootse plannen voor 2007?

De eerste, misschien wel letterlijke, rook is opgetrokken rondom de goede voornemens waarmee we elkaar rond de jaarwisseling bestoken. Toch zijn vakantieperioden en rustmomenten, zoals de afgelopen tijd, goed voor bezinning en plannenmakerij. Om hulp te krijgen bij het realiseren van je dromen biedt Vliegwiel Producties met de site Altijd al iets van plan? een helpende hand. Je vindt er verhalen over meesterwerken, andere baan, promoveren of afstuderen, gezin, levenshobby en bijvoorbeeld kunst.

Je bent namelijk niet de enige die worstelt met dromen, beschikbare tijd, angst om die grote stap te zetten, maar toch iets wil doen. In mijn eigen vat zitten zo ook nog wat plannen. Niet om overhaast op te pakken, hoewel het borrelt en van tijd tot tijd bruist. Focus, tijd, balans en beweging, 'meerdere ballen in de lucht', doodsteek of vliegwiel.

Wat zijn jouw dromen? Houd er eens een spreekbeurt over ;-) In Robert Coppenhagens aanmoediging zit ook wel wat. Altijd al iets van plan? Doe het dan!

Labels:

This page is powered by Blogger. Isn't yours? eXTReMe Tracker