Vaak genoeg online, informatie zoekend en publicerend, om via diverse wegen medesurfers met soortgelijke interesses te boeien. Muziek, IT, websites, genealogie, fotografie, nieuwe vormen van communicatie en interessante sites zijn gemeenplaatsen.

17 december 2006

Zondagse mix van foto's en wokken

Vanmiddag en vanavond zijn er flink wat foto's geschoten. Om weer eens als gezin met naaste familie op de foto te kunnen (zonder zelf continu achter de camera verscholen te zijn), had m'n moeder uit haar vriendenkring Rein Lammers uit Zutphen 'laten invliegen' om bij het Milieucentrum Deventer bijna 200 shots te nemen. Dat onze dochters gewillige modellen zijn, wisten we al, maar Rein zorgde ervoor dat we allemaal weer een stuk of -tig keer vereeuwigd zijn. Met onze eigen mobieltjes schoten we natuurlijk ook wat plaatjes.
Zus Lieske kan haar broer best fotograferen!
Tegen de avond, enkele kilometers verderop hebben we gewokt in Wok Plaza (voorheen De Lindenboom) in Schalkhaar. Zelf - eerlijk gezegd- nog niet eerder gewokt, maar dat is erg goed bevallen. Voor de kinderen was er een speelkamer met speelgoed, film en andere kinderen, dus ieder vermaakte zich op eigen wijze. Uiteraard smaakte het ontzettend goed. Natuurlijk zijn er diverse foto's gemaakt ;-)

Labels: ,

This page is powered by Blogger. Isn't yours? eXTReMe Tracker