Vaak genoeg online, informatie zoekend en publicerend, om via diverse wegen medesurfers met soortgelijke interesses te boeien. Muziek, IT, websites, genealogie, fotografie, nieuwe vormen van communicatie en interessante sites zijn gemeenplaatsen.

21 december 2006

Kerstvakantie: portal upgrade

Zoals bij elke vakantie is de voorpret al leuk. Zo is elke vakantie (of het naderen ervan) goed voor een verdere upgrade van online activiteiten. Na de vernieuwing van www.rafaelgemeentesion.nl (domeinwisseling en overstap van CMS Xoops naar Joomla!), de weblog (domeinwisseling en achter de schermen een nieuwe versie van Blogger) lonkt het inmiddels ouderwets ogende www.gospelmusicfavorites.com al dan niet in combinatie met de portal op www.henkjanvanderklis.nl.

En waarom niet een mind map gebruiken om het denkwerk, dat zowel overdag als 's nachts (sorry) plaatsvindt vast te leggen. Evenals in de projecten met betrekking tot web front-end / -applicaties overdag houd ik voor deze upgrade maar een incrementele werkwijze aan. Als je tips, leuke suggesties, halffabrikaten, o.i.d. hebt, laat maar weten.

Labels: , , ,

1 Comments:

At 17 april 2007 20:49, Anonymous Anoniem said...

www.bijbelenonderwijs.nl/?item=mindmapping

Wat vind je hiervan?

 

Een reactie plaatsen

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours? eXTReMe Tracker