Vaak genoeg online, informatie zoekend en publicerend, om via diverse wegen medesurfers met soortgelijke interesses te boeien. Muziek, IT, websites, genealogie, fotografie, nieuwe vormen van communicatie en interessante sites zijn gemeenplaatsen.

20 december 2006

Kerst: classic meets pop

Nee, nog niet een vooraankondiging van de Night of the Proms, maar de wonderlijke constatering, dat de kerstgewoonten in andere jasjes gestoken worden. Van de Microsoft .Net/SOA/webservices meets verzekeringen leverancier Netaspect kreeg ik vanmiddag een heuse (bevroren) kalkoen. Het wordt de eerste keer dat we als gezin met de kerst een kalkoen gaan bereiden. In gedachten had ik het (inmiddels ter ziele Tip Culinair (vervangen door Delicious Magazine) al beet om een recept te zoeken, maar dat was zelfs bijgesloten.

Verder stroomt er dagelijks een forse kerstkaart per e-mail binnen. Word en PowerPoint zijn favoriet en goedkoop. Welgemeende wensen hoeven ook geen kaart te kosten. Boomerang, bekend van de gratis gekke wenskaarten in horeca, denkt er anders over. Vanaf vandaag kun je virtueel echte kaartjes versturen, zoals je dat bijvoorbeeld ook al via TNT post kon.

Labels: , ,

This page is powered by Blogger. Isn't yours? eXTReMe Tracker