Vaak genoeg online, informatie zoekend en publicerend, om via diverse wegen medesurfers met soortgelijke interesses te boeien. Muziek, IT, websites, genealogie, fotografie, nieuwe vormen van communicatie en interessante sites zijn gemeenplaatsen.

19 december 2006

Dag Jochem, welkom Fatima

Hockeyinternationaal en fotomodel Fatima Moreiro de Melo wordt het nieuwe gezicht van de Rabobank. Jochem de Bruin trouwt tot grote vreugde van de Britse Jochem-haters met zijn Inger en verkast naar Zweden. Deze kerstboodschap kun je vanaf maandag a.s. op tv zien.

Dat ABN AMRO de sponsor van het hockeyteam was deert Fatima niet. Volgens de Rabobank was het tijd voor iets anders. Of bevalt de vrouwelijke tegenhangster (Ellen de Man Lapidoth) van Jan Mulder bij concurrent Postbank? Volgens onderzoek vielen vooral vrouwen voor Jochem de Bruin, hebben zij - conform de Fortis commercials - ook de onderhandelingspositie bij een hypotheekaanvraag, of wil Rabobank nu liever mannen ten kantore zien? Of zijn de lezers van FHM en Body+Mind de typische Rabo-klanten? Toch nog eens de krantenbak checken.

Labels: ,

This page is powered by Blogger. Isn't yours? eXTReMe Tracker