Vaak genoeg online, informatie zoekend en publicerend, om via diverse wegen medesurfers met soortgelijke interesses te boeien. Muziek, IT, websites, genealogie, fotografie, nieuwe vormen van communicatie en interessante sites zijn gemeenplaatsen.

25 oktober 2006

Moya Brennan pakt niet

Met de release van Signature en dus een splinternieuw concertprogramma waren de verwachtingen in De Harmonie in Leeuwarden gisteravond hooggespannen. Moya Brennan en haar band speelden en zongen twee helften professioneel en gemakkelijk, maar helaas ontbrak het aan de persoonlijke touch die het nieuwe album zo kenmerken. Tijdens het vorige concert dit voorjaar, nog in het teken van Two Horizons was Brennan veel spraakzamer. Met het veel te zacht gemixte gitaarspel van Fionan De Barra en het haast onhoorbare basspel van Yoshinobu Izumi gleed de muziek voorbij zonder echt indruk te maken.

Het zo haast plichtmatig afgewerkte programma voor een uitverkochte theaterzaal kwam daarmee niet echt over. Gelukkig klinkt de CD prima, ook onderweg terug naar huis in het donker over de A32.

This page is powered by Blogger. Isn't yours? eXTReMe Tracker