Vaak genoeg online, informatie zoekend en publicerend, om via diverse wegen medesurfers met soortgelijke interesses te boeien. Muziek, IT, websites, genealogie, fotografie, nieuwe vormen van communicatie en interessante sites zijn gemeenplaatsen.

24 augustus 2005

In Da 700 Club

De regering van Venezuela heeft woedend gereageerd op de oproep van de Amerikaanse tv-predikant Pat Robertson in zijn televisieshow The 700 Club op CBN. Robertson riep Amerikaanse veiligheidsdiensten op tot het plegen van een moordaanslag op de Venezolaanse president Hugo Chavez.

Volgens vice-president Jose Vicente Rangel, zelf ook niet zonder zonde, heeft Robertson zich met zijn oproep schuldig gemaakt aan een misdrijf. Rangel riep de Amerikaanse justitie op stappen te ondernemen tegen Robertson. Robertson noemde Chavez in zijn show een enorm gevaar voor de Verenigde Staten en zei dat een moordaanslag op de president goedkoper en makkelijker zou zijn dan een Amerikaanse invasie in Venezuela om hem af te zetten. Kijk, zozeer kan religie en politiek ook verbonden zijn!

This page is powered by Blogger. Isn't yours? eXTReMe Tracker