Vaak genoeg online, informatie zoekend en publicerend, om via diverse wegen medesurfers met soortgelijke interesses te boeien. Muziek, IT, websites, genealogie, fotografie, nieuwe vormen van communicatie en interessante sites zijn gemeenplaatsen.

11 augustus 2005

Google Earth als inzet komkommernieuws

Als je als Tweede Kamer niets anders te doen hebt dan je op te winden over weer een ontsnapte en inmiddels weer opgepakte TBS'er en het gratis programma Google Earth, is het nog steeds zomer in Nederland.

Met Google Earth, een 10,5MB download en een snelle internetverbinding zijn vereist, kun je over de aarde vliegen en inzoomen op een plek naar keuze. Aangevuld met layers met wegennetten, POI's, etc. is Google Earth een leuk, verslavend, speeltje. Google beweert dat de gebruikte foto's niet ouder zijn dan 3 jaar, maar steekproeven op bijvoorbeeld het Utrechts kantorenpark Papendorp of de Deventer nieuwbouwwijk Vijfhoek bewijzen het tegendeel.

O ja, volgens de Tweede Kamer kun je er ook een terroristische aanslag mee voorbereiden. Volgens mij doen de moderne terroristen dat vooral met chemie, mobiele telefonie, rugzakken, sportschoenen en ouderwetse kaarten. Ga maar weer verder surfen ;-)

This page is powered by Blogger. Isn't yours? eXTReMe Tracker