Vaak genoeg online, informatie zoekend en publicerend, om via diverse wegen medesurfers met soortgelijke interesses te boeien. Muziek, IT, websites, genealogie, fotografie, nieuwe vormen van communicatie en interessante sites zijn gemeenplaatsen.

02 augustus 2005

Berg en dal 4

Vandaag hebben we in Seytenex de waterval en grotten bezocht. Erg vermakelijke gids, die ons in het Engels rondleidde, maar ook "pas op je hoofd" had geleerd. We hebben hem het verschil tussen Deutsch en Dutch maar uitgelegd. De modellen en video van molens leidden terug in de stacaravan spontaan tot tekeningen over de diverse soorten watermolens.

Albertville heeft ondanks verleden en toekomstige olympische status flink wat scheldpartijen opgeleverd. Ik moest tanken, maar de stad zit zó onlogisch in elkaar, dat ik elke hoek heb gezien op weg naar een local point of interest - auto - tankstation. Goedmaker, ondanks de regen, was de oude vesting van Conflians. Voor de rest: vergeet Albertville, en bezoek vooral andere plaatsen, zoals de abdij van Tamie, maar ook weer niet in de druilerige regen tussen de middag.

This page is powered by Blogger. Isn't yours? eXTReMe Tracker