TobyMac – Live in Denver

In het voorjaar van 2020 – je kunt het je nu amper meer voorstellen – nam Tobymac met zijn Diverse City band in Denver in een nagenoeg uitverkocht stadion op zijn Hits Deep Tour het optreden op. Het resultaat verscheen in juli 2021 als CD/DVD Live in Denver. 15 liedjes uit het oeuvre van de Amerikaanse rapper en urban artist, nog steeds geraakt door het verlies van zoon Truett (aan hem is 21 Years opgedragen), maar onverminderd gesterkt in zijn geloof: I Just Need U, Love Broke Thru, Lose My Soul, Til the Day I Die en Speak Life om er een anatal te noemen.

Er zijn duetten met TERRIAN Bass Woods in Lose My Soul (ze was op Diverse City al te horen), Gotee Records maatje Aaron Cole in Starts with Me, aanbiddingsleider Cochren & Co. in Edge of My Seat en zanger/gitarist Ryan Stevenson in de afsluiter Speak Life. Speel Live in Denver luid af. Bij zachter draaien lijkt de dynamiek weg en de mix vlakjes. De Hits Deep Tour gaat in 2021 verder. Hopelijk kunnen we nog lang van het talent van TobyMac genieten.