Ginny Owens – Expressions

Het tweeluik Expressions van de blinde Amerikaanse zangeres en multi-instrumentaliste Ginny Owens bevatĀ  op de eerste 8-song EP Radiant prettig in het gehoor liggende popliedjes met een basis in electronica. Opener Shine Again en Echo tekenen het album en ook Remind Me heeft al airplay gehad. Stand With Me werd samen met America’s Got Talent vondst, het trio Resound in elkaar gezet.

Magnified en How I See It hebben een urban inslag. Producer Tyrus Morgan (Newsong, Courtnie Ramirez en I Am Thet). En na de inspirational Undefeated sluit een remix van Echo af.

Deel 2, Wonder, bevat akoestische versies van Magnified en Remind Me, nieuwe meer contemplaties als Broken Beautifully (humorvol over Owens’ ervaringen als blinde) en Don’t You Dare (bemoedigend), een danklied (Thank You) en een stripped mix van Shine Again, de opener van deel 1. En daarmee is de cirkel rond.