Kerstlichtroute Vinkenbuurt en Witharen

Om deze dagen wat licht te geven, hebben de kerken van Vinkenbuurt en Witharen een kerstlichtroute georganiseerd, geheel corona proof. In het buitengebied wordt het kerstverhaal bij boerderijen en woningen uitgebeeld. Naast het kindje Jezus, Maria en Jozef zijn bijvoorbeeld ook de engelen van de partij. Veel vrijwilligers hebben voor hun stukje kerstverhaal iets in elkaar gezet. Elke stop laat op eigen wijze iets zien van het verhaal met een korte begeleidende tekst. De verhaallijn is met de auto tot en met zondag 27 december 2020 te volgen, is van half vijf ‘s middags tot elf uur ‘s avonds verlicht en is ongeveer een uur rijden.

Wel vraagt de organisatie u aan de geldende coronamaatregelen van de overheid te houden, de auto tijdens de route niet te verlaten en de bepijlde route te volgen. De route start als u vanaf de Balkerweg bij Timmerman de Woestenweg op rijdt.

Hieronder een fotografische impressie van onze ronde op kerstavond 24 december 2020.