Lights – Dead End (EP)

      No Comments on Lights – Dead End (EP)

De Canadese Lights wil met Dead End op het radarscherm van haar fans blijven. Op de 8-song EP staan drie nieuwe liedjes en vijf remixes. Dead End over een geliefde die blijft weglopen voor de over hem/haar uitgestorte aandacht, dat niet langer een levensvatbare relatie genoemd kan worden, is nog goed te verteren synth pop. Outdoor Sports lijkt op Icon For Hire‘s Ariel Bloomer met een flinke dosis hip-hop invloeden. Batshit was als lead single uitgekomen en mixt een danceable beat met losjes gespeelde loops op gitaar en gevoelige zang.

De remixes van We Were Here, Fight Club, Up We Go, Almost Had Me en Savage laat zien hoe ze nu naar het kwartet liedjes van Skin & Earth (2017) kijkt. Ik vind ze over het algemeen te ge├źnt op triphop en dubstep. De herinterpretatie van Fight Club vind ik wel lekker lopen. De veelzijdige artieste blijft zich muzikaal wel ontwikkelen en dat is goed om te zien en horen.