Sierd Nutma – Mentale veerkracht voor professionals – De formule voor meer plezier, meer energie en betere prestaties

In Mentale veerkracht voor professionals – De formule voor meer plezier, meer energie en betere prestaties werkt Sierd Nutma drie ingrediënten van mentale veerkracht – het vermogen om je succesvol staande te houden in wisselende omstandigheden – verder uit. Motivatie, doorzettingsvermogen en verantwoordelijkheid worden belicht en wijzen je als lezer op het belang van doelen stellen, visualiseren, trainen, drijfveren (gebruikmakend van Daniel Pink) en doorzetten. Tegenslagen, pijn en teleurstelling zullen namelijk komen. Nutma is geen positiviteitsgoeroe, hij laat zijn ervaring als militair en trainer spreken. Voorbeelden van expedities, gezinsleven en bedrijfsmatige situaties larderen het toegankelijke 156 pagina’s tellende boekje  met handgetekende schema’s en formules.

De auteur komt met toepassingen als professional, sporter en privépersoon en deelt zijn favoriete hulpmiddelen. Een keurig visitekaartje voor een adviesgesprek, presentatie of trainingsprogramma. Het e-book kun je gratis downloaden.

Over de auteur

Sierd Nutma rende ooit een marathon op de geografische Noordpool en ondernam diverse extreme expedities. Hij gaf leiding aan eliteteams van de krijgsmacht en trainde professionals die onder zware druk dienen te presteren. Hij is spreker op het gebied van mentale veerkracht en bouwt mee aan veerkrachtige organisaties.