Lost Outrider – Heart

      No Comments on Lost Outrider – Heart

Uit één van de nieuwe synth pop / retro pop / popwave afspeellijsten heb ik muziek van het Britse Lost Outrider gevist. Op 21 juni 2019 kwam het album Heart uit met negen smaakvolle tracks die geproduceerd, gemixt en gemasterd zijn door Nathan Michael, één van de bandleden. Een moddervette knipoog naar de 80’s zonder terug te vallen op al te veel analoge synths en Italodisco tunes. Hulp van buiten is er in de persoon van Preston Knight in After Dark Rituals, spreker Japanse Britse popzangeres Michi in Next To You, Mizucat spreekt in het vlugge Sleeper. Jordan Samuel doet mee in Poole Crescent en New Arcades draagt bij met de vocale productie aan opener Eyes. Er zijn instrumentals als Leave Me Here, Unravel & Break, Black Arts & Cold Hearts. Het cinematografische dat de mannen in hun bio vermelden, komt uit de verf in de afsluiter, They Never Existed, alles is tijdelijk, ook de speelduur van dit album. Heart is digitaal of op cassette verkrijgbaar.