TobyMac – The St. Nemele Collab Sessions

Als tussendoortje presenteert de Amerikaanse urban / hip-hop artiest TobyMac een tiental bewerkingen en remixes van zijn populaire nummers en één nieuw nummer, Heart of My Beat, op The St. Nemele Collab Sessions. Samenwerking is daarbij de uitgespeelde troefkaart. Voor The Elements zingt Jen Ledger (drummer van Skillet) mee. Neon Feather produceerde de track en ook verderop Scars (Come With Livin’) met Sarah Reeves. DJ Maj Par-T Side produceerde Hello Future, waarop naast Toby Crowder te horen is. Bart Millard (MercyMe) duetteert in Overflow (mijn beker stroomt over).

Jordan Feliz is te gast in See The Light en in  Everything is Jonathan McReynolds te gast. Waar producties van Capital Kings nog wel eens over the top zijn met eletronica, is deze uitvoering prima. Tide Electric verzorgde I Just Need U met gastvocaliste Cory Asbury (Bethel Music) en It’s You, waarin Matt Maher en Terrian meezingen.

Aaron Cole die op het origineel van Starts With Me (The Elements) meezong, is ditmaal te horen in de reggae aan Horizon (A New Day), dat geproduceerd werd door Stereovision. Het dream team van artiesten compleet met Cochren & Co in Edge of My Seat. JT Daly (voorman van Paper Route) produceerde het nieuwe Beat of My Heart, dat TobyMac schreef met Daly, Sarah Reeves en Sam Tinnesz en getuigt van Gods leiding op z’n levenspad. Een geslaagd project waarin veteranen en broekies uit de CCM de kans krijgen met TobyMac te stralen!

Eind september komt Light of Christmas, TobyMac’s kerstalbum uit.