Luna Wave – Luna Wave II

Producer Aaron Sprinkle (solo, Poor Old Lu, Rose Blossom Punch) en singer-songwriter Jessie Villa (solo, Emorie) vormden als nevenproject in 2018 de synth pop band Luna Wave. Eerst kwam de 5 song EP Luna Wave uit, gevolgd door de 3 song EP Chasing the Light en de 4 song EP UltraVioletEverything. Aan productiviteit ligt het niet, want op 3 mei 2019 kwam bij Soundstripe Productions alweer Luna Wave II met vijf nieuwe songs en een remix door Moments van Chasing the Light.

Born for This is materiaal dat perfect past in het Seven FM format: voortkabbelende liedje dat eerder achtergrondmuziek zijn dan floor fillers of oorwurmen. Het radiovriendelijke Sidelines in prettig wandeltempo is lekker. Fighter neemt gas terug, wat mij betreft een mindere track. Battleship is wat richting Lights ten tijde van The Listening (2009). Wildheart doet me denken aan Britt Nicole en Sarah Reeves. De remix tenslotte van Chasing the Light opent met sprankelend pianospel en drijft de mix van live gezongen en door een vocoder gedrongen vocalen de komende drie minuten. Een heel acceptabel resultaat. Nu nog wat meer aan de weg timmeren voor aandacht, binding met fans en duidelijkheid wat het duo verder wil.