Lauren Béa – Wildflower

      No Comments on Lauren Béa – Wildflower

Het debuutalbum van singer/songwriter Lauren Béa, Wildflower is gewijd aan haar leven, geloof en gezin. Lauren schreef met Krissy Nordhoff alle liedjes voor de plaat die Otto Price (for King & Country, BarlowGirl, GRITS) produceerde. Doelgroep: vrouwen die een oppepper voor hun zelfbeeld kunnen gebruiken. “Cause you know you’re a wild, a wildflower; You don’t have to change the way you are; You know you’re a wild, a wildflower; 
You’re beautiful just the way you are”

Béa had eerder dit jaar een miskraam. Everything is het persoonlijke relaas van die periode: als alles en iedereen wegvalt, is God er nog steeds. Als afsluiter brengt ze een eigen, prima versie van What a Beautiful Name, dat door Hillsong Australia zangeres en componiste Brooke Ligertwood (ook bekend onder haar artiestennaam Brooke Fraser) geschreven werd voor het 2016 album Let There Be Light.

https://www.youtube.com/watch?v=TbFmzJb_eh0

Muzikaal sprankelt het tiental. Het doet me op diverse momenten denken aan Rebecca St. James. Er is rap in Treasure en Love Me. Er is vertical worship in opener Sovereign Still en Trust in You. Treasure houdt je voor echte schatten te zoeken die meer waard zijn dan goud of zilver en in What If We Loved de les om elkaar lief te hebben. De wereld wordt er anders van.

[spotify spotify:album:4LLiFpQ2VFPtPPxZiekHLz ]