Plumb – Beautifully Broken

Voor zangeres en schrijfster Tiffany Arbuckle Lee (artiestennaam Plumb) was 22 juni 2018 een gedenkwaardige dag. Een eerste album op haar eigen label, opgenomen in haar eigen studio. Het eerste resultaat uit de samenwerking met producer en vriend Jeremy Redmon (multi-instrumentalist bij Big Daddy Weave, maar ook actief voor Laura Story, Ginny Owens en Newsong). Hoewel we leven in een gebroken wereld en op ons levenspad butsen en schrammen oplopen, hebben we de hoop op een volmaakt koninkrijk van God op deze aarde. Die balans vind je terug op Beautifully Broken. Het titelnummer is eerder als single uitgebracht, gevolgd door een EP met 2 remixes en de filmversie en daarna een EP met 10 remixes.


Filmversie? Ja, de gelijknamige film is 24 augustus 2018 in première.

In 2017 was er al de in december besproken 5 song EP God Help Me met naast het titelnummer de liedjes Crazy About You, I’m Not Alone, Acrobat en Fight For You. Dit vijftal staat nu ook op Beautifully Broken. Lange termijn fans van de Amerikaanse zullen dus niet verrast zijn. Dat geldt ook voor de nieuwe, niet eerder uitgebrachte liedjes. Nog steeds gevoelige ballads als I Can Do This, Human en Somebody Loves You die in een remix getransformeerd kunnen worden tot vocal trance, power pop als in Impossible en piano ballads als in de afsluiter Sleepwalking. Een coherent en consistent geheel.
[spotify spotify:album:2oFPHaz9tZu5xT7OFXVmQW ]