Gadgets getest: draadloos mini toetsenbord, kaartlezer

Kaartlezer

KaartlezerDeze veelzijdige kaartlezer is compact. Het heeft een USB C poort connector, een USB 2.0 connector die wegklapbaar is en nog een USB Cconnector laat zien. Groot formaat SD kaarten, maar ook de micro SD flash memory kunnen ingestoken worden om te worden gelezen en beschreven met gegevens. Op mijn Windows 7 en 10 computers werd de kaartlezer direct herkend en de benodigde driver software geïnstalleerd. Twee doppen aan de zijkanten houden de lezer vrij van stof. KaartlezerIk ben er blij mee.

Anew Mini Keyboard with Touchpad

Anew Mini KeyboardAnew Mini Keyboard met touchpad en verlichting van achter de toetsen is een op 2.4 GHz draadloze gegevensoverdracht gebaseerd toetsenbord. Een oplaadbare batterij zorgt de voeding. Je kunt het toetsenbord gebruiken in combinatie met een Smart TV, HTPC, IPTV, Android TV box, Xbox360, PS3, PC, etc. Ik kocht via Amazon.de een Duits QWERTZ ipv QWERTY-toetsenbord dus.

  • Voor de spelcomputers fungeert het apparaat als controller, gamepad, muis en multi-touchpad.
  • Binnen 10 meter van je (smart) tv of settop box kun je deze bedienen.Anew Mini Keyboard

Eerst maar eens opladen. Dat duurt 4-5 uur. Zes maanden stand-by tijd is afgegeven en 60 uur aan werkzame tijd, inclusief de verlichting aan. Je kunt er dus lang mee uit de voeten.

Wauw, wat een tempo kan ik opeens maken bij het ingeven van een zoekopdracht in bijvoorbeeld de Youtube app op Android TV, of het uitzoeken van een film in de Amazon Prime applicatie! Een handige aanwinst.

About Henk-Jan van der Klis

Henk-Jan van der Klis is a Capgemini engagement manager, financial services & project management consultant, project management trainer for the Capgemini Academy, seasoned editor, and daily blogger. He lives in Balkbrug, the Netherlands with his wife and three children.