Mat Kearney – Crazytalk

Hoe luchtig en speels Crazytalk van Mat Kearney ook klinkt, zo dubbel en levensecht zijn de ontwikkelingen bij het schrijven van de liedjes. Een dag nadat Mats vrouw ontdekte zwanger te zijn overlijdt er een dierbare van het echtpaar. Relaties staan centraal op Crazytalk, van ‘partner in crime’ zijn in Wanted Man tot de betuiging ‘Keep on Loving You’. Het maakt de popplaat hitgevoelig en geschikt voor vele luisterbeurten. Meefluiten en vingerknippen, dansen op reggaeton of zwoele soul in het al genoemde Keep on Loving You.

Er zijn verrassende samenwerkingen met AFSHeeN (Better Than I Used to Be), filous (Changes) en André Allen Anjos aka RAC (Memorized). Alle 13 zijn goed op dit vijfde album van de ooit indie artist die in 2006 debuteerde. Slim is ingespeeld op wat catchy klinkt en het op de radio goed zal doen. Verdienstelijk geproduceerd.

[spotify spotify:album:1VYbFOGfg6BE3rn1LTMTny ]