The Naked and Famous – A Still Heart

Om fans in 2018 – in 2016 kwam Simple Forms uit – bij de shows een tussendoortje te kunnen geven, heeft The Naked and Famous 10 van hun hits gestript tot de collectie A Still Heart. Wie verwacht nu akoestische versies te krijgen op een unplugged album, zoals de band tijdens de Simple Forms tour als intermezzo wel deed, heeft pech. De arrangementen zijn geminimaliseerd rond sferisch gitaarspel van Thom Powers die vocaal bij de meeste liedjes naar de achtergrond is verschoven, soundscapes op de synthesizers en behoorlijk door de vocoder bewerkte vocalen van Alisa Xayalith.

In Girls Like You zijn de rollen tussen Thom en Alisa omgedraaid. In de afgelopen maanden werden al Last Forever, Higher en Young Blood via de social media op het publiek losgelaten. De Nieuwzeelanders zeggen zelf: “The bittersweet continues.” De onderhuidse relatieproblemen en ongetwijfeld aanhoudende spanningen bij optredens zal de groep parten spelen. Wat dat betreft is het ook krachtig wèl bij elkaar te blijiven spelen. Ja, een andere kijk op bekende TNAF deuntjes en voor de trouwe fans natuurlijk een must have. Nee, geen spanning, bonusmateriaal of verrassing.
[spotify spotify:album:0iYLVsbY87N1qrOgnyK2Rs ]