Jasmine Murray – Jasmine Murray EP

Jasmine Murray (1991) deed in 2009 mee aan het 8e seizoen van de American Idol talentenjacht en daarna aan diverse miss-verkiezingen. Met haar muziek koos ze voor Christian Contemporary Music met aanstekelijke popdeuntjes. Met de single Fearless, een reflectie op haar eigen strijd tegen angst met 2 Timotheüs 1 vers 7 als inspiratie (“God heeft ons geen geest van angst gegeven, maar een geest van kracht, liefde en zelfbeheersing.”), scoorde ze een eerste hit in 2017. In oktober 2017 kwam een 6-song EP Jasmine Murray uit met naast Fearless nog meer pittige pop tunes (Closer, No Other Love) en gevoelige ballads (Into Words, Who You Love en You Belong)  in de aanloop naar een full-length album deze lente.

De melodieën zijn afgeladen met synths, de drums uit een doosje, op maat voor de radio. Een eigen geluid kun je dit nog niet noemen. Fans van bijvoorbeeld Mandisa of Britt Nicole zullen in de nopjes zijn.
[spotify spotify:album:3gLTwCneE9qggDmhTBdj4X ]